Pana Kozłowskiego ostatnio widywałem w sądzie.Podobno to teraz częsty bywalec tej siedziby :)))
Dzis odbija sie czkawka glosowanie na pana Chojniaka a i dziekujemy naszemu prezesowi
panu Łopatowskiemu ktory mowil prosto w oczy pracownika zeby niczego sie nie bali i ze bedzie dobrze
Czy Państwo Obywatelstwo Piotrkowa nie widzicie co się dzieje w Polsce, a co za tym idzie i w Piotrkowie? Rządzą starsi mądrzejsi z narodu, gdzie ojciec prawnik, a matka handlowiec, więc mamy taką rozpierduchę we wszystkich dziedzinach życia państwa. Oświata i szkolnictwo dno poniżej dna, lecznictwo i służba zdrowia każdy kto chory albo ma w domu chorego, to wie co się dzieje, a właściwie co się nie dzieje, przemysłu dzięki reformom Soros/Sachs/Balcerowicz i ich koalicji rządowych SLD/PSL/UW/PO/KLD/itd/itp. w każdej gałęzi nie istnieje albo szczątki w rękach obcych i tam są zyski, a tu koszty. Zobaczcie co się stało z Telekomunikacją, z elektrownią - Zakładem Energetycznym, z Pocztą, z gazownią - Zakładem Gazowniczym; aby cokolwiek się dowiedzieć albo załatwić należy telefonować na płatne linie telefoniczne, gdzie niczego się nie dowiesz i nic nie załatwisz. I można tych przykładów ciągnąć bez liku. Odpowiem TAK - sami chcieliście tego, dokonując takich wyborów jakie mamy dawne i obecne rządy i dorzucę - RÓBTA TAK DALEJ!!
I znowu Solidarność razem z radnym sieje zamęt. Sprywatyzują czy jak to zwać inaczej to znikną „lewe etaty”. I tego się boi ta "tak zwana załoga". Więcej na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Koazłowski, przecież ty, bywalcze raz na rok lub kilkakrotnie na rok, nie wiesz o co chodzi, bo jesteś na zwolnieniach lekarskich. naciągasz spółkę na straty.
Icek pyta ojca; tate jaka jest różnica między teorią a praktyką. ojciec wola żonę i 2 córki i pyta; Czy oddadzą się za 1000000zł.Jak najbardziej odpowiedziały. A ojciec na to : widzisz synu teoretycznie jestem milionerem a praktycznie mam 3 qrwy w domu.
Pan radny Kozłowski jest pracownikiem MZGK ds zbędnych - a załatwił mu to Pan Andrzej Pol . Bańka układów piotrkowskich zaczyna sama pękać , a podatnicy i biznes omijają szerokim łukiemPT- brawo .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!