metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obserwator25 ~obserwator25 (Gość)31.05.2011 00:44

Ja również byłem na ogłoszeniu wyników. Werdykt był dla mnie wielkim zaskoczeniem. Jury przerosło samych siebie. to parodia, kpina i .............!!!!!!. Tyle wspaniałych kapel grało. Atu taka szmira zdobywa I miejsce. Zmienić jury. Co mają myśleć kapele które w porównaniu z Balem na Gnojnej grają wyśmienicie a nie dostały nawet wyróżnienia? Moimi faworytami były kapele: z Targówka, Beka, Ta joj, Śląskie bajery. Tylko jedna mi się sprawdziła

00

basanonim ~basanonim (Gość)01.06.2011 22:26

Impreza bardzo sprawnie zorganizowana...
Pan Marek Doleciński zasługuje na duże słowa uznania za swoją działalność na niwie propagowania działalności KAPEL PODWÓRKOWYCH...
Ale mankamentem tego festiwalu jest w dalszym ciągu jury...
Tym panom, niby znawcom muzyki wykonywanej przez ulicznych "grajków" powinno się już podziękować...
Bo prawdziwi znawcy folkloru miejskiego zapraszani są w charakterze gości, a laicy oceniają ciężką pracę występujących na festiwalowej scenie...Może ci panowie i coś słyszą , ale na pewno nie to co powinno być brane pod
uwagę przy ocenie brzmienia prawdziwej Kapeli Podwórkowej, oraz wykonywanego przez nią repertuaru...
Serdecznie pozdrawiam Lwowską Kapelę Podwórkową "TA- JOJ" z Przemyśla...

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat