metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga21.05.2011 14:42

Czy ktoś wie kto obecnie gra w Fakirach?

00

dziadekklozetowy ~dziadekklozetowy (Gość)21.05.2011 17:45

http://www.fakiry.pl/index.php?page=2

00

guzgu ~guzgu (Gość)21.05.2011 21:25

Dlaczego współorganizator t.j.Urząd Miasta i miłościwie panujący nie zarządzili wyczyszczenia siedzisk - każdy siadający przyklejał się do nich i zbierał na jasne letnie ubrania brud !!!

00

kk ~kk (Gość)21.05.2011 21:33

jutro o 19 ma być koncert fakirów tych co zaczynali 35lat temu.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)21.05.2011 23:04

"Aman" napisał(a):
Czy ktoś wie kto obecnie gra w Fakirach?

Fakirzy!?

00

żenada ~żenada (Gość)23.05.2011 09:32

to co jurorzy odwalili w tym roku to żenada jeśli chodzi o pierwsze miejsce!ja rozumiem młodość ale przychodząc z rodziną na koncert byłem zszokowany po wysłuchaniu kapeli której jury przyznało pierwsze miejsce!tyle świetnych kapel słyszałem a tu prosze...brawo panowie jury pokazaliście klase w tym roku ...ostatni raz poszedłem na kapele

00

Aman Amanranga23.05.2011 09:58

"zenada" napisał(a):
to co jurorzy odwalili w tym roku to żenada jeśli chodzi o pierwsze miejsce!

Ale o co chodzi? Pewnie nie wszyscy byli na tych koncertach. Przybliż trochę temat.

00

dziadekklozetowy ~dziadekklozetowy (Gość)22.05.2011 09:04

"guzgu" napisał(a):
Dlaczego współorganizator t.j.Urząd Miasta i miłościwie panujący nie zarządzili wyczyszczenia siedzisk

a dla tego by wlasnie taki bubek jak ty mial brudne gacie bylo sie ubrac ciemniej a co niby mial prezio sam swoim garniasiem wytrzec siedzenia? co? te siedziska sie utleniaja od slonca po zimie. ja wczoraj bylem na Legii w ciemnych szortach i wyobraz sobie ze nogi mialem brudne

00

władel ~władel (Gość)26.05.2011 13:26

100 x lepszy Przegląd Kapel Podwórkowych p. Marka niż Festiwal ''Interakcje'' p. Piotra

10

wizjoner ~wizjoner (Gość)28.05.2011 12:42

Nie komętuję pierwszego miejsca.Ta niby kapela z tym poziomem nie powinna brać udziału w tym bardzo udanym i stojącym na bardzo wysokim poziomie nie tylko artystycznym festiwalu.Bal na Gnojnej.. nstrumenty i głosy zestroić i nauczyć się grać, śpiewać...Dla Pana Marka wielkie słowa uznania za całość....A jurorzy....pokazali klasę....współczuję.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat