Ja również byłem na ogłoszeniu wyników. Werdykt był dla mnie wielkim zaskoczeniem. Jury przerosło samych siebie. to parodia, kpina i .............!!!!!!. Tyle wspaniałych kapel grało. Atu taka szmira zdobywa I miejsce. Zmienić jury. Co mają myśleć kapele które w porównaniu z Balem na Gnojnej grają wyśmienicie a nie dostały nawet wyróżnienia? Moimi faworytami były kapele: z Targówka, Beka, Ta joj, Śląskie bajery. Tylko jedna mi się sprawdziła
Impreza bardzo sprawnie zorganizowana...
Pan Marek Doleciński zasługuje na duże słowa uznania za swoją działalność na niwie propagowania działalności KAPEL PODWÓRKOWYCH...
Ale mankamentem tego festiwalu jest w dalszym ciągu jury...
Tym panom, niby znawcom muzyki wykonywanej przez ulicznych "grajków" powinno się już podziękować...
Bo prawdziwi znawcy folkloru miejskiego zapraszani są w charakterze gości, a laicy oceniają ciężką pracę występujących na festiwalowej scenie...Może ci panowie i coś słyszą , ale na pewno nie to co powinno być brane pod
uwagę przy ocenie brzmienia prawdziwej Kapeli Podwórkowej, oraz wykonywanego przez nią repertuaru...
Serdecznie pozdrawiam Lwowską Kapelę Podwórkową "TA- JOJ" z Przemyśla...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!