"Obywatel-Gorzkowic" pewnie niech kogoś ze starej gwardii wrzucą!! Dosyć starej ekipy, dajmy szanse młodym. Wójt ma przede wszystkim znać problemy mieszkańców i na nie reagować. Nie znam Pana Michała i pewnie nie dane będzie mi poznać ale ja swój głos oddam na młodość i charyzmę. Dosyć już ufałem "profesorom" kończącym swoje szkoły podczas poprzedniego systemu. Czas na powiew świeżości !!!
Ile mu jeszcze zostało ddc?
Ja znam Pana Michała od jakiegos czasu i muszę pwoiedzieć z czystym sumieniem, że to mężczyzna, który ma wiele pomysłów i myslę, że to dobrze dla Gorzkowic, że ubiega się on o fotel wójta. Przecież jest młody, a młodość to świeżość, nowe pomysły, a co się z tym niesie - jakaś odmiana!!! A Pan "Obywatel Gorzkowic" to może niech sam się pochwali dyplomem wyższej uczelni :) Przecież doskonale wszyscy wiemy, że to nie wykształcenie świadczy o człowieku! Osobiście znam wielu ludzie, którzy nie skończyli szkół wyższych, a są inteligentnymi i uczciwwymi osobami. A to "Obywatelu", uważasz, że lepiej gdyby Pan Michał był Profesorem lub Doktorem i kradł, brał łapówki i wsadzal wszędzie swoich na potęgę?
Ogarnijcie się ludzie!!! Wybierzcie młodość i świeżość! zyczę powodzenia - szczerze! Myślę, że sprawdzi się Pan na tym stanowisku.
Panie Michale gratulacje.... trzymam kciuki..... pójdę na wybory
w końcu coś nowego
a obywatel Gorzkowic ja po kimś jeździ to niech się przedstawi a nie anonimowo kogoś obraża
Panie Michale! Jestem z Panem. Krytyczne komentarze były, są i będą. Z tym też Pan sobie poradzi! Powodzenia!!! Mój głos już Pan ma. Pozdrawiam.
Panie Michale! Krytyka to codzienność i proszę się tym nie przejmować! Ja na Pana zagłosuję na pewno ponieważ zmiany są potrzebne!!! Powodzenia!
ja niestety nie pójde,ale da się wyczuc pewną nerwowość w gminie Gorzkowice-to chyba przez Pana,Panie Michale,jeszcze niedawno nie trktowali twoich ambicji zbyt poważnie
A czy to o tego samego pana chodzi od transferu roku?
http://piotrkow-trybunalski.cylex.pl/firmy/zak%C5%82ad-wytwarzania-%C5%9Brodk%C3%B3w-czysto%C5%9Bci-s--dajcz-10377010.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!