metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pawcio ~pawcio (Gość)23.09.2014 19:43

A że tak powiem eeee wójt Dionizy to już do PIS przeszedł z PO czy jeszcze nie.

20

janusz ~janusz (Gość)23.09.2014 20:22

"OVK" napisał(a):

nasz wodzu juz wiemy na kogo nie glosować powiedz nam ciemnemu ludowi kogo mamy wybrać...bez ciebie zginiemy w tym ptb...

13

OVK ~OVK (Gość)23.09.2014 20:35

"janusz" napisał(a):
wodzu juz wiemy na kogo nie glosować

twoje ironiczne wpisy spływają po mnie jak po kaczce,ale widzę małe postępy,zacząłeś korzystać se słownika ortograficznego,brawo!!

42

Obywatel Gorzkowic ~Obywatel Gorzkowic (Gość)23.09.2014 21:51

Witam. Mam pytanie do władz PiS. Gdzie głowę i rozum macie wystawiajac na wójta Michała Słowińskiego?? Przecież to pośmiewisko wystawiajac taka osobe. Michal to osoba bez wstydu która pcha sie do polityki wszelkimi srodkami ale pojecia nie ma zadnego. Brak wyksztalcenia ( chyba ze zaocznie jakas szkola u kumpla za kase) i wielki uczony bez zadnego sensownego pomyslu tylko durne obietnice bez realizacji. Wystawiajac taka osobe tracicie u mnie waszego wyborcy ostatnie resztki zaufani i poparcia

90

luzik luzikranga23.09.2014 23:17

"Marek-Marecki-Polska" napisał(a):
SLD nie ma kandydata

Kandydat SLD już rozpoczął kampanię wyborczą. W lokalnej gazetce, za pienišdze państwowej instytucji, w której pan kandydat jest zatrudniony (celowo nie użyłem określenia: pracuje) ukazał się całostronicowy wywiad z panem kandydatem. Nie widziałeś tego?
Superciekawe w tej sprawie jest to, że sięgając po publiczne pieniądze pan kandydat SLD skorzystał z patentu już dawno stosowanego przez pisiackiego radnego - pana Adama G., któremu kampanię opłaca pewien niby bank.

Komentarz był edytowany przez autora: 23.09.2014 23:23

30

mals ~mals (Gość)23.09.2014 23:42

Inteligentni ludzie będą wiedzieć jak głosować. Nie pomoże nawet starannie przygotowany spektakl kukiełek PIO!

21

castro ~castro (Gość)24.09.2014 00:17

a mniei się wydaje że Pan Michał wniesie coś nowego i popędzi starych wyjadaczy takich jak Graboski czy Gaik,którzy myśleli tylko o swojej kabzie.a kanydat na wójta nie gorszy niż obecny

34

ciekawa ~ciekawa (Gość)24.09.2014 00:30

"luzik" napisał(a):
Kandydat SLD już rozpoczął kampanię wyborczą. W lokalnej gazetce, za pienišdze państwowej instytucji, w której pan kandydat jest zatrudniony (celowo nie użyłem określenia: pracuje) ukazał się całostronicowy wywiad z panem kandydatem.

Ale kto to? Nazwisko, imię?

10

iga ~iga (Gość)24.09.2014 05:43

PAN Antoni Macierewicz rozpoczął właśnie swoją kampanię wyborczą o reelekcję z poniewieranej przez polityków ziemi piotrkowskiej.

10

radek ~radek (Gość)24.09.2014 08:56

myślę że strach macie w gaciach i tyle

"Obywatel-Gorzkowic" napisał(a):
Witam. Mam pytanie do władz PiS. Gdzie głowę i rozum macie wystawiajac na wójta Michała Słowińskiego?? Przecież to pośmiewisko wystawiajac taka osobe. Michal to osoba bez wstydu która pcha sie do polityki wszelkimi srodkami ale pojecia nie ma zadnego. Brak wyksztalcenia ( chyba ze zaocznie jakas szkola u kumpla za kase) i wielki uczony bez zadnego sensownego pomyslu tylko durne obietnice bez realizacji. Wystawiajac taka osobe tracicie u mnie waszego wyborcy ostatnie resztki zaufani i poparcia

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat