metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ciekawa ~ciekawa (Gość)24.09.2014 00:30

"luzik" napisał(a):
Kandydat SLD już rozpoczął kampanię wyborczą. W lokalnej gazetce, za pienišdze państwowej instytucji, w której pan kandydat jest zatrudniony (celowo nie użyłem określenia: pracuje) ukazał się całostronicowy wywiad z panem kandydatem.

Ale kto to? Nazwisko, imię?

10

iga ~iga (Gość)24.09.2014 05:43

PAN Antoni Macierewicz rozpoczął właśnie swoją kampanię wyborczą o reelekcję z poniewieranej przez polityków ziemi piotrkowskiej.

10

radek ~radek (Gość)24.09.2014 08:56

myślę że strach macie w gaciach i tyle

"Obywatel-Gorzkowic" napisał(a):
Witam. Mam pytanie do władz PiS. Gdzie głowę i rozum macie wystawiajac na wójta Michała Słowińskiego?? Przecież to pośmiewisko wystawiajac taka osobe. Michal to osoba bez wstydu która pcha sie do polityki wszelkimi srodkami ale pojecia nie ma zadnego. Brak wyksztalcenia ( chyba ze zaocznie jakas szkola u kumpla za kase) i wielki uczony bez zadnego sensownego pomyslu tylko durne obietnice bez realizacji. Wystawiajac taka osobe tracicie u mnie waszego wyborcy ostatnie resztki zaufani i poparcia

22

Gorzkowianin ~Gorzkowianin (Gość)24.09.2014 09:13

"Obywatel-Gorzkowic" pewnie niech kogoś ze starej gwardii wrzucą!! Dosyć starej ekipy, dajmy szanse młodym. Wójt ma przede wszystkim znać problemy mieszkańców i na nie reagować. Nie znam Pana Michała i pewnie nie dane będzie mi poznać ale ja swój głos oddam na młodość i charyzmę. Dosyć już ufałem "profesorom" kończącym swoje szkoły podczas poprzedniego systemu. Czas na powiew świeżości !!!

33

Piotrkowianin Piotrkowianinranga24.09.2014 09:52

"OVK" napisał(a):
chojniak,odcinamy krawiecki centymetr do końca twojej kadencji,jak w wojsku
NIGDY WIĘCEJ TAKI LUDZI U WŁADZY!!!!!!!!!!

Ile mu jeszcze zostało ddc?

00

rebus ~rebus (Gość)24.09.2014 11:02

Ja znam Pana Michała od jakiegos czasu i muszę pwoiedzieć z czystym sumieniem, że to mężczyzna, który ma wiele pomysłów i myslę, że to dobrze dla Gorzkowic, że ubiega się on o fotel wójta. Przecież jest młody, a młodość to świeżość, nowe pomysły, a co się z tym niesie - jakaś odmiana!!! A Pan "Obywatel Gorzkowic" to może niech sam się pochwali dyplomem wyższej uczelni :) Przecież doskonale wszyscy wiemy, że to nie wykształcenie świadczy o człowieku! Osobiście znam wielu ludzie, którzy nie skończyli szkół wyższych, a są inteligentnymi i uczciwwymi osobami. A to "Obywatelu", uważasz, że lepiej gdyby Pan Michał był Profesorem lub Doktorem i kradł, brał łapówki i wsadzal wszędzie swoich na potęgę?
Ogarnijcie się ludzie!!! Wybierzcie młodość i świeżość! zyczę powodzenia - szczerze! Myślę, że sprawdzi się Pan na tym stanowisku.

44

mieszkanka Gorzkowi ~mieszkanka Gorzkowi (Gość)24.09.2014 11:09

Panie Michale gratulacje.... trzymam kciuki..... pójdę na wybory
w końcu coś nowego

54

kotkowianin ~kotkowianin (Gość)24.09.2014 11:24

a obywatel Gorzkowic ja po kimś jeździ to niech się przedstawi a nie anonimowo kogoś obraża

23

mieszkaniec Gorzkowic ~mieszkaniec Gorzkowic (Gość)24.09.2014 15:08

Panie Michale! Jestem z Panem. Krytyczne komentarze były, są i będą. Z tym też Pan sobie poradzi! Powodzenia!!! Mój głos już Pan ma. Pozdrawiam.

55

Gorzkowianka ~Gorzkowianka (Gość)24.09.2014 15:22

Panie Michale! Krytyka to codzienność i proszę się tym nie przejmować! Ja na Pana zagłosuję na pewno ponieważ zmiany są potrzebne!!! Powodzenia!

54

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat