Ale kto to? Nazwisko, imię?
PAN Antoni Macierewicz rozpoczął właśnie swoją kampanię wyborczą o reelekcję z poniewieranej przez polityków ziemi piotrkowskiej.
myślę że strach macie w gaciach i tyle
"Obywatel-Gorzkowic" pewnie niech kogoś ze starej gwardii wrzucą!! Dosyć starej ekipy, dajmy szanse młodym. Wójt ma przede wszystkim znać problemy mieszkańców i na nie reagować. Nie znam Pana Michała i pewnie nie dane będzie mi poznać ale ja swój głos oddam na młodość i charyzmę. Dosyć już ufałem "profesorom" kończącym swoje szkoły podczas poprzedniego systemu. Czas na powiew świeżości !!!
Ile mu jeszcze zostało ddc?
Ja znam Pana Michała od jakiegos czasu i muszę pwoiedzieć z czystym sumieniem, że to mężczyzna, który ma wiele pomysłów i myslę, że to dobrze dla Gorzkowic, że ubiega się on o fotel wójta. Przecież jest młody, a młodość to świeżość, nowe pomysły, a co się z tym niesie - jakaś odmiana!!! A Pan "Obywatel Gorzkowic" to może niech sam się pochwali dyplomem wyższej uczelni :) Przecież doskonale wszyscy wiemy, że to nie wykształcenie świadczy o człowieku! Osobiście znam wielu ludzie, którzy nie skończyli szkół wyższych, a są inteligentnymi i uczciwwymi osobami. A to "Obywatelu", uważasz, że lepiej gdyby Pan Michał był Profesorem lub Doktorem i kradł, brał łapówki i wsadzal wszędzie swoich na potęgę?
Ogarnijcie się ludzie!!! Wybierzcie młodość i świeżość! zyczę powodzenia - szczerze! Myślę, że sprawdzi się Pan na tym stanowisku.
Panie Michale gratulacje.... trzymam kciuki..... pójdę na wybory
w końcu coś nowego
a obywatel Gorzkowic ja po kimś jeździ to niech się przedstawi a nie anonimowo kogoś obraża
Panie Michale! Jestem z Panem. Krytyczne komentarze były, są i będą. Z tym też Pan sobie poradzi! Powodzenia!!! Mój głos już Pan ma. Pozdrawiam.
Panie Michale! Krytyka to codzienność i proszę się tym nie przejmować! Ja na Pana zagłosuję na pewno ponieważ zmiany są potrzebne!!! Powodzenia!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!