nie karmić trola.
Widzisz, mała, tak to jest..., że jeżeli jest się prezydentem miasta, to się wali pięścią w biurko i mówi: "Gówno mnie obchodzi, że PKP jest jest sobie sama sterem, żeglarzem i okrętem. Dworzec mieści się na terenie miasta, którym zarządzam i nie pozwolę na istnienie tak niebezpiecznych miejsc. Odpowiadam za mieszkańców tego miasta i za przyjezdnych. Sprawa ma być rozwiązana biegusiem, bo inaczej pogadamy."
No, ale ja tu piszę o Prezydencie jakimś..., a nie o...
Widzisz tego TROLA ciągle w lusterku-pijesz do mnie???
Ten Prezydent nie jest ... jak sie odmnienia soich?
Poprawka, to nie był REGIO o 17:16 tylko 18:15, w dodatku na odcinku Kłomnice - Częstochowa jedzie autobus (AKZ), ale błąd w relacji i tak jest.
hm. a mi się wydaje że to jest problem naszego społeczeństwa, nie PKP, ani urzędu miasta czy prezydenta. Dworzec jest, przejścia są. To tylko ludzie mają tak w głowach, że chcą aby im było najwygodniej i najlepiej. Ile to ju razy ktoś wyszedł mi pod auto, będąc na pasach stwierdzajac że to on ma prawo i piierwszeństwo przejścia? No bo przecież auta mają hamulce, tylko nikt nie mysli o drodze hamowania... Może Pani pomyślała, że zdąży? Tak samo jak niektórzy piesi.
Kobieto, skasuj lepiej ten post.
Pieszy, będący na pasach ma ZAWSZE pierwszeństwo.
Nie zawsze - np. jak ma czerwone światło.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!