metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
fobos ~fobos (Gość)30.10.2021 11:42

Jeszcze niech się wyprowadzą, wszelkiej maści chamscy pseudo rajdowcy, którzy po nocach ryczą tymi swoimi przerobionymi złomami.

90

aata ~aata (Gość)29.10.2021 17:42

w cywilizowanych i rozwiniętych krajach ludzie mieszkają głównie w dużych miastach, a nie na wsiach jak w Polsce. A w Polsce wmówiono ludziom, że domek z ogródkiem to jest szczyt marzeń, ale trzeba toto utrzymać, a pracy nie ma ......więc o co chodzi ?

513

P i o t ruś pan ~P i o t ruś pan (Gość)30.10.2021 12:50

Skoro , padło stwierdzenie że Piotrków ma taką świetną lokalizację i warunki to mam takie pytanie głównie skierowane do magistratu " Jakie inwestycje i kroki zostały poczynione w ostatnich 20 latach aby to wykorzystać by zrównać To wspaniałe miasto do porównywalnych wielkością o gorszej LOKALIZACJI , i zrównać stopę życiową mieszkańców , bo opłaty zostały wyrównane a zarobki nie koniecznie , przykładów jest wiele nawet w budżetowych posadach pracownicy niskiego szczebla zarabiają mniej niż pracownicy np. w Radomsku , nie wspomnę o tym ile ludzi codziennie jedzie do łodzi po uczciwe pieniądze a nie jak tutaj po grosze które są zabrane na opłaty czynsze ogrzewanie śmieci ect .

161

Łukasz Wiączek ~Łukasz Wiączek (Gość)30.10.2021 20:29

Ogólna drożyzna zmusza ludzi do oszczędności. Po co mieszkać w drogim mieście, jak można poza jego granicami za połowę ceny mieć mieszkanie i nawet z dojazdami wyjdzie taniej. Po drugie mądre samorządy dbają o mieszkańców tworząc im miejsca pracy czy warunki do życia poza pracą.
Jaki jest nasz samorząd to wiemy, jakie tu są płace, wiemy. Polska staje się kolonią eurokołchozu, ceny jak w unii, a zarobki jak na Ukrainie.

81

97-300 97-300ranga30.10.2021 21:16

To wina tuska.

72

97-300 97-300ranga31.10.2021 08:37

Cała polska traci więc po co ten krzyk ? To jest dyżurny temat na tym portalu .....

52

Kazik ~Kazik (Gość)30.10.2021 10:42

jaka władza takie miasto jak się dba tak się ma .
Puki co urzędnicy od 30 lat dbają o swoje kieszenie wyłącznie a nie miasto i mieszkańców

204

Mila ~Mila (Gość)30.10.2021 09:34

Mam 2 dzieci i one juz wiedzą że w Piotrkowie nie zostaną po skończeniu szkół średnich. Bywamy często w Warszawie, Gdansku, Wrocławiu i Krakowie. Dzieci widzą roznice bo tamte miasta tętnią życiem. Jak wracamy do Piotrkowa to one chca znow do wielkiego miasta szczególnie latem.

129

go?ć_jacek ~go?ć_jacek (Gość)30.10.2021 09:26

Ale tu jadu na Piotrków. Komu się nie podoba to niech jedzie gdzie indziej. Ja jestem z Warszawy a moja żona pochodzi z Piotrkowa i widze różnicę. Jej brat do pracy jedzie w szczycie 20 min a my 2 godz. Korki nas zabijają. Do tego hałas od ulic i smród spalin. Jeśli ktoś tego chce to zapraszamy.

710

Równi i równiejsi ~Równi i równiejsi (Gość)29.10.2021 11:58

Wysokie zarobki i życie na poziomie a nie ze po kilkunastu latach pracy mam 2500 na rękę tyle samo zona małe dziecko i jak mamy godnie i fajnie żyć.

211

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat