Ona to " jedynkę" ma!!! U piotrkowian-! - za nic nie robienie!!! Pani Elu! Odejdź!
O jakiej demokracji tutaj jest mowa, skoro władze regionalne wystawiły jej ocenę negatywną, przedstawiły swoich kandydatów, aż tu nagle miłościwie nam panujący Donek i tak układa po swojemu.
To Andrzej ma problem :) Ele chciał odsuwac od .....a ona teraz mu pokaze gdzie jego miejsce :)
Jak się wprowadza lisa do kurnika to trzeba być ostrożnym, bo moze kurki pozagryzać .
Endriu nawet Ewcia tam dał ?
oo no to jest normą w naszym kraju, szkoda tylko ,że osoba która już od tylu lat jest politykiem nie robi zupełnie nic dla Piotrkowa i Piotrkowian to jest śmieszne! mam nadzieję, że w tej kadencji nie uda się jej wejść do sejmu ale to już sprawa wyborców czy znowu dadzą się nabić w butelkę. powinno dac się szansę innym, Pani E.R już kolejną kadencję nabija kasę do kieszeni i nic nie robi...ma Piotrków w głębokim poważaniu, a Piotrkowska PO to śmiech na sali, tak jakby jej w ogóle nie było, banda byków która nic nie robi...
tak jest: jedynka dla pani ELI za pracę dla państwa - Antoni Macierewicz - to jest ktoś z klasą i pełen zapału - na niego głosujmy!!!
Macierewicz jest ok!Dostanie głosy mojej rodziny i przyjaciół a trochę ich mam.Stop komunie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!