metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
uczennica ~uczennica (Gość)04.07.2011 19:37

"@-w-czerwonym" napisał(a):
koryto jak magnez,przyciąga.

Co do koryta - chyba zgoda. Ale nic mi nie wiadomo, że magnez przyciąga! Coś w szkole przeoczyłam?

00

mic ~mic (Gość)04.07.2011 21:01

A ja i moja rodzina zagłosowalibyśmy na Zbigniewa Ziembę z Pis, oczywiście jeśli będzie kandydował. A jak nie to na Antoniego Macierewicza.P. Radziszewskiej mówimy nie, nie, nie..

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.07.2011 22:13

"uczennica" napisał(a):
Co do koryta - chyba zgoda. Ale nic mi nie wiadomo, że magnez przyciąga! Coś w szkole przeoczyłam?

To pewnie też nie wiesz, że chodzenie po bagnach wciąga? ;)

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)04.07.2011 22:38

"Piotrkowianin" napisał(a):
To pewnie też nie wiesz, że chodzenie po bagnach wciąga? ;)

Magnez wzmacnia mięśnie i koi nerwy:)

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)04.07.2011 22:46

Ela - Żałosna

00

magnetyczna ~magnetyczna (Gość)04.07.2011 22:49

"MARKPIO" napisał(a):
Magnez wzmacnia mięśnie i koi nerwy:)

A magnes przyciąga oszołomstwo (na fora też).

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)04.07.2011 22:50

Czy tow. Pencina , kandydat na senatora z ramienia PO zrobił już oho,ho!!! ??/ okrzyk Komorowskiego/.

00

Roman ~Roman (Gość)04.07.2011 22:57

Proponuję nauczyć się edytować posty.Po to wymyślono przycisk edit,żeby poprawiać i korygować posty,a nie młócisz chłopie komentarz za komentarzem.Pomijam już ich beznadziejny poziom.

00

"OSIEMNASTKA" ~"OSIEMNASTKA" (Gość)04.07.2011 23:04

"JEDYNKA".....SZKODA SŁÓW.....

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.07.2011 23:12

"Roman" napisał(a):
Proponuję nauczyć się edytować posty.Po to wymyślono przycisk edit,żeby poprawiać i korygować posty,a nie młócisz chłopie komentarz za komentarzem.Pomijam już ich beznadziejny poziom

Widać, że jesteś nowy i nie wiesz, że MARKPIO walczy o pierwsze miejsce na liście TOP komentatorów. Nagrodą mają być chińskie trampki rozmiar 39 i MARKPIO za wszelką cenę chce mi je wydrzeć. :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat