PO, PSL, SLD, Petru, Lis, Michnik, Komorowski to najbardziej zła droga dla Polski przechodziliśmy ja już za PZPR Jaruzelskiego, KIszczaka, Bartoszewskiego, Mazowieckiego, Geremka to razem daje nam KOD komuna obali demokrację.
Uwaga techniczna, czy to z emocji Panie i Panowie redaktorzy stojący jak mi się wydaje po jedynie słusznej stronie ideologicznej, napisali pierwszy akapit w czasie przeszłym ? Czy to ja się opiłem tym głównym nurtem informacji, że myślę już o środzie i czwartku ?
Dlaczego na e- Piotrków musi wszystko przejść przez cenzurę a na Naszemiasto wszystko odbywa się na bieżąco czyżby te media były polityczne jak mówią w Piotrkowie? a nie obiektywne jak powinno być Czy właściciele tego e-Piotrków nie są hipokrytami
Ależ młodzież tam protestuje. Wielbiciele PISu ciekawe kiedy się obudzą bez emerytury bo brakło przez politykę ich wybrańców
Powiedzcie mi drodzy wielbiciele Jarosława i tego całego pisu: Czy według Was posłowie Pisu mogą bezkarnie łamać prawo, kłamać, manipulować, wozić się za nasze pieniądze po Madrytach czy wyprowadzać kasę ze Skoków?
Moim zdaniem a mam prawo do swojego zdania ci co służyli i popierali komunę w latach od ( 1945 do obecnego czasu )to kolaboranci i zdrajcy Polski, choć nie jeden nie zdaje sobie z tego sprawy Dziś wielu członków SLD czy PO to spadkobiercy tychże bandytów.Przeczytajcie sobie na google np art pt,,Wstrząsający życiorys ojca Aleksandra Kwaśniewskiego.I jak można było dopuścić do tego żeby syn takiego bandyty, zbrodniarza był przez dwie kadencje prezydentem w POLSCE w kraju w którym jego ojciec mordował ludzi i to w taki bestialski sposób OTO POLSKA i jej naród, naród patriotów
http://korwin-mikke.pl/wideo/pokaz/debata_o_sytuacji_w_polsce__janusz_korwinmikke_/3273
Ci ludzie to fanatyczni zwolennicy bractwa smoleńskiego i kaczyzmu. Nic im już chyba nie pomoże.Szkoda tylko że przynoszą wstyd temu miastu.Nawet gdy zapanuje totalna dyktatura to oni powiedzą to co prezes zarządu każe że to tylko lewacy, Niemcy itp.cykliści ,zdrajcy narodu jątrzą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!