Po pierwsze wstyd mi, że mieszkam w Piotrkowie. Mieście coraz bardziej przypominającym Toruń ojca dyrektora. Po drugie jeżdżą po UE, a nie potrafią w Piotrkowie na ulicy wejść normalnie w dyskusje i znieść krytykę swojej partii. Po trzecie jakim prawem ten lepszy sort Polaków wypowiada się za większość Obywateli nie mając do tego prawa. Reasumując i cytując waszego idola Kaczyńskiego - "Spieprzać dziady", bo nie pozwolimy wam zniszczyć Polski do końca.
Wygląda toto żałośnie. Jak miało być to wsparcie , to nie wyszło.
I dobrze zatytułowany artykuł "wasz prezydent". Dla mnie jest to tylko kukła na rozkazach prezesa i rydzyka. Bez klasy, bez honoru.
A wczoraj wasz Prezydent Duda apelował o spokój, dziś pojechaliście krzyczeć, chyba Jarek złe instrukcje wydał? Mam wolny samolot mogę was przywieźć, kontakt do mnie już pewnie macie bo to teraz bez decyzji sądu inwigilacja się odbywa. Jest tylko mały problem, mam jeden spadochron
A Grabowski tez był bo to chyba ta ekipa po za pisowska już i myślą jak by tu wrócić do gry a prezydent PT nie był pozdrawiam pis Piotrków
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!