metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nie lubię PISu ~nie lubię PISu (Gość)19.01.2016 15:18

A wczoraj wasz Prezydent Duda apelował o spokój, dziś pojechaliście krzyczeć, chyba Jarek złe instrukcje wydał? Mam wolny samolot mogę was przywieźć, kontakt do mnie już pewnie macie bo to teraz bez decyzji sądu inwigilacja się odbywa. Jest tylko mały problem, mam jeden spadochron

73

Maciek ~Maciek (Gość)19.01.2016 15:19

I dobrze zatytułowany artykuł "wasz prezydent". Dla mnie jest to tylko kukła na rozkazach prezesa i rydzyka. Bez klasy, bez honoru.

166

Marszałek ~Marszałek (Gość)19.01.2016 14:17

Wygląda toto żałośnie. Jak miało być to wsparcie , to nie wyszło.

1511

Maciek ~Maciek (Gość)19.01.2016 15:17

Po pierwsze wstyd mi, że mieszkam w Piotrkowie. Mieście coraz bardziej przypominającym Toruń ojca dyrektora. Po drugie jeżdżą po UE, a nie potrafią w Piotrkowie na ulicy wejść normalnie w dyskusje i znieść krytykę swojej partii. Po trzecie jakim prawem ten lepszy sort Polaków wypowiada się za większość Obywateli nie mając do tego prawa. Reasumując i cytując waszego idola Kaczyńskiego - "Spieprzać dziady", bo nie pozwolimy wam zniszczyć Polski do końca.

2211

Exploit ~Exploit (Gość)19.01.2016 15:34

Czytając niektóre komentarze nasuwają mi się pewne słowa...

posrod-wielu-ujemnych-cech-lewactwa-najbardziej-wydatna-jest-glupota-wolniewicz.jpg

106

Ignas ~Ignas (Gość)19.01.2016 15:58

wy jesteście jak dno czyli PO po piersze bobku PiS nie rządzi kilka miesięcy po drugie jełopie może ciebie podoba się żeby zboki mieli dzieci ale nie mnie. Po trzecie PiS naprawia to co zepsuli złodzieje i bandyci PO, PSL, SLD< ścieki Paikota i Petru z UW to takie szmaty właśnie szkodzą Polsce. KOD komuna obali demokrację.

1111

sklave sklaveranga19.01.2016 16:09

Przepraszam bardzo ale to nie jest nasz prezydent tylko kapciowy Naczelnika. Gdyby demokracja miała się dobrze w Polsce to nie mielibyśmy Bolka, Mira, Zbycha, Rysia, Lewandowskiego, Balcerowicza, Rostowskiego, Tuska, Kaczyńskiego, Macierewicza etc. Dawno by już stali pod murem i medale z ołowiu przyjmowali. O co walczy Robaszydło i dla kogo? To Pelikan łowiący smaczne rybki dla Naczelnika. Naczelnik szaleje naród truchleje ze strachu. Dziś boimy się jeszcze bardziej jak za komuny. I to jest mistrzostwo świata.
Nie wszystkie decyzje Jarosława Kaczyńskiego są trafione i wiele z nich nie podoba się Polakom. W PiS nie ma jednomyślności, jest dyktatura. A imperia padają zwykle w szczycie swojej chwały. Jak długo jeszcze prezydent Andrzej Duda będzie podpisywał wszystko co podsunie mu Naczelnik
Więcej na http://sklave.manifo.com/

99

WiN ~WiN (Gość)19.01.2016 16:13

na dole tego ścieku jakim jest ten pseudo portal jest Tydzień a pasek czerwony z GW Michnika to łąjdacy i szkodnicy jak bandycki ich ojciec to dno.

512

Antoni ~Antoni (Gość)19.01.2016 15:57

JESTEM LEWAKIEM i się tego nie wstydzę świadomy wybór!! jeden problem ile prawdziwych polaków ma świadomość co to znaczy być lewakiem lub tłukiem !!!

104

Antoni ~Antoni (Gość)19.01.2016 16:37

~WiN (Gość) CIEKAW jestem ile ty wiesz o tym WiN coś ci na plebanii przy-szemrali i się cały trzęsiesz z emocji !!!! Napisać mnożna wszystko jak czytamy ale czy każdemu powiesz to w twarzą w twarz !!!!!

82

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat