Czy razem z tą pisowską bojówką zostali również oddelegowani lekarze z Czaplinieckiej?
a kiedy będą manifestowali Ci z telewizji co stołków swoich bronią, lecz wiadomo że nie wybronią...
"My sobie poradzimy, jesteśmy krajem demokratycznym od kilkuset lat – mówił Waldemar Dróżdż z Piotrkowa."
Ot, ciekawostka....
Jeszcze chwila i zwolennicy Łukaszenki zrobią wiec w Strasburgu w obronie demokracji.
Wolne media? Ciekawe, czy osoby, które wyleciały z tvp też tak uważają.
Pachołki kaczyńskiego i rydzyka a szydło to lala bez żadnej osobowości powodzenia mochery
Piotrkowianie wypraszają sobie mieszania ich w politykę . To nie jest reprezentacja Piotrkowian. To reprezentacja Gazety Polskiej Piotrków Trybunalski.
Mi jest Was ludzie szczerze żal. Zostaliscie zmanipulowani przez propagandę Radia Maryja i Pisu. Wydaje się Wam że walczycie o patriotyczną Polskę czy o katolicyzm. A tak naprawdę macie tylko zapewnić nieograniczoną władzę cwaniakom , którzy Was ogłupiają. Takich typów spod ciemnej gwiazdy jak Ci z Pisu nie było jeszcze w Polsce u władzy (no może komuniści). Ludzie starsi są zazwyczaj łatwowierni, ufni i naiwni.
Oni Was oszukują tak jak Ci co robią przekręty metodą na wnuczka albo policjanta
Ja głosowałem z rodziną na PiS który dba o normalność i gdy teraz po wygranej przez PiS rząd i prezydent ma udowadniać, że w Polsce jest demokracja to jest chore i szkodzące a gdy chodzi o 8 lat szkodzącej polityki i zdrajców PO, PSL, SLD, Petru to ścieki i dranie kradli i mordowali jak w Łodzi to łajdacy i nigdy nie powinni dojść do władzy.
Przewodniczącą i jej mąż są chyba troszke nieoczytani w historii polski..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!