metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
marianna ~marianna (Gość)07.10.2010 17:10

Jeżeli tak prostej, żeby nie powiedzieć, głupiej inwestycji, jaką jest budowa schroniska dla psów, nie umieć wykonać należycie i w terminie, to ja się pytam, jak miasto chce się zabrać za coś tak wyrafinowanego, jak oczyszczalnia ścieków?
Chojniak to zrobi, bazując na swym doświadczeniu z murkiem, fontanną i schroniskiem? Czarno widzę!
Dziemdziora albo Masiarek temu podołają? W ogóle nie widzę!
Mam tylko jednego typa, mogącego podjąć się tego oraz inych zadań w Piotrowie.
Ten typ ma na imię Marek, a jego nazwisko brzmi Mazur. Marek Mazur.
Wiedza, kompetencje, doświadczenie, rzetelność i tak zwana krótka piłka!

00

zet ~zet (Gość)07.10.2010 18:08

czego sie nie dotknie chojniakowa zgraja to problem powstaje. jedyne kryterium to cena a nie jakosc. a pozniej i tak zawsze wychodzi drozej. tej ekipie juz dziękujemy!!!

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)07.10.2010 18:17

"zet" napisał(a):
czego sie nie dotknie chojniakowa zgraja to problem powstaje. jedyne kryterium to cena a nie jakosc. a pozniej i tak zawsze wychodzi drozej. tej ekipie juz dziękujemy!!!

Z tą różnicą że niektórzy nadal w niego wierzą i uważaja za jedyne wyjście w nadchodzacych wyborach!

00

ObserwatorK ~ObserwatorK (Gość)07.10.2010 20:55

To już ludzkie pojęcie przechodzi...

00

anigav ~anigav (Gość)07.10.2010 21:14

"ObserwatorK" napisał(a):
To już ludzkie pojęcie przechodzi..

no, siedzisz sobie w domu przed komputerem na monitorze ePiotrkow.pl spogladasz, a tu.. ludzkie pojecie przechodzi

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)07.10.2010 21:27

"marianna" napisał(a):
Wiedza, kompetencje, doświadczenie, rzetelność i tak zwana krótka piłka!

Ony nie na wyrost te zapewnienia???

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.10.2010 22:26

"marianna" napisał(a):
Jeżeli tak prostej, żeby nie powiedzieć, głupiej inwestycji, jaką jest budowa schroniska dla psów,

Jasne....schroniska powinny być budowane dla imbecyli Twojego pokroju,moja droga Marianno!!!

00

bizon bizonranga07.10.2010 22:36

Z dwojga złego lepiej żeby się przedłużyło, niż jeżeli miały by wystąpić usterki w czasie zimy. Bo smutno było by rozbierać dach przy minus 20 stopniach C*.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)08.10.2010 01:24

"MARKPIO" napisał(a):
"marianna" napisał(a):
Jeżeli tak prostej, żeby nie powiedzieć, głupiej inwestycji, jaką jest budowa schroniska dla psów, Jeżeli tak prostej, żeby nie powiedzieć, głupiej inwestycji,jaką jest budowa schroniska dla psów, nie umieć wykonać należycie i w terminie, to ja się pytam, jak miasto chce się zabrać za coś tak wyrafinowanego, jak oczyszczalnia ścieków?

"MARKPIO" napisał(a):
Jasne....schroniska powinny być budowane dla imbecyli Twojego pokroju,moja droga Marianno!!!

Ejże, Markpio, nie twórz postów o tak późnej porze, bo chyba ciut nie zrozumiałeś, co Marianna napisała...

Komentarz był edytowany przez autora: 08.10.2010 01:25

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)08.10.2010 01:31

Dopierom teraz się wczytał w to zdanie dokładnie!
"Skutkiem tego błędu jest to, że prawdopodobnie trzeba będzie zdjąć dachy, bo zapomniano o dość ważnym elemencie budowlanym, a mianowicie o "wieńcu". Trzeba zdjąć dach, żeby ten element założyć."
No, jeżeli to jest prawda, że budowlańcy zapomnieli o wieńcu, to ja, gdybym miał nad tym wszystkim władzę, pogoniłbym tych fachowców na cztery wiatry! Robiąc im na pożegnanie omłoty po grzbietach styliskiem od łopaty!
Są jednak rzeczy, które mogą jeszcze człowieka zafrasować.
A już z pewnością bym im nie zapłacił. Do sądu niech by poszli.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat