A gdzie ten Maciek z tą Sylwią mają to studio tatuaży? Wie ktoś?? i ile biorą za poprawienie tatuażu?
Nie rozumiem, jak można dobrowolnie spaprać własne ciało. co innego założyć jakieś, nawet dziwaczne, ubranie, bo to w każdej chwili można wyrzucić, ale trwale się popaprać?... Obrzydliwość!
Na dołączonym do artykułu zdjęciu jest pokazany piękny artystyczny, pacyfistyczny i antynazistowski tatuaż. Akceptuję takie tatuaże, one mają sens. Każdy przecież ma prawo wyrażać siebie w sposób, jaki wybierze.
Na czym polega jego pacyfistyczność i antynazistowskość? Ja tam zauważyłem jakiś zawór, dębowe liście i żołędzie... Ani chybi jasny przekaz: "hydraulik jak dąb z jajami jak żołędzie"... ;)
portal urzedu miasta. Czyli wszystkich mieszkancow
Nic nie szkodzi, przeczytałem go wcześniej, tylko nie miałem czasu pisać. Chyba wynikało z niego, że swoją spontaniczną nadinterpretacją tatuażu niechcący ujawniłem swoją psychopatyczną naturę? ;) Ale zauważ, że swoim komentarzem też odkryłaś swoją mroczną, ciemną stronę :))) A zresztą, ilu obserwatorów, tyle interpretacji, prawda? ;) Chcesz, by każdy widział wszystko jednakowo i dorabiał wydumaną symbolikę, jak to się wymaga od uczniów przy interpretacji utworów na lekcjach polskiego? Oj, wyłazi zboczenie zawodowe, nieładnie, nieładnie... :)))))))))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!