metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)14.07.2020 09:41

Polska będzie wolna od kom,,,,y

55

~gość ~~gość (Gość)14.07.2020 10:47

ruski zabór istnieje w powiecie do chwili obecnej nic się w tych pustych pałach nie rozjaśniło przez tyle lat, wystarczy tylko trochę grosza podsypać, chłop prosty jak konstrukcja cepa i basta

84

gość ~gość (Gość)13.07.2020 18:47

Z tego co pamiętam to PO sprzedało Polskę.. ile Polskich lasów sprzedali.. kopalnie też były im nie potrzebne chcieli zamykać..

2019

mańka ~mańka (Gość)13.07.2020 23:34

No i co, opozycjo totalna? Już, już mieliście kaczora skubać, a tu zonk!

816

gość ~gość (Gość)14.07.2020 07:44

Osoby, które głosowały na Trzaskowskiego mają się za inteligentów narodowych. A zachowaniem swoim pokazują jaka z nich kultura bije. Szkoda, że Ci "wykształceni" nie potrafią zrozumieć, że mamy demokrację i każdy ma prawo głosować na kogo chce zgodnie ze swoim sumieniem. I jeszcze dla informacji zwolenników tego pana... Na Dudę głosowało wielu wykształconych Polaków ze wsi i z miasta. Fakt, że im ubliżacie nie spowoduje, że przed Waszym nazwiskiem pojawi się mgr.

1317

Lew ~Lew (Gość)14.07.2020 08:46

Gdyby wieś nie głosowała na odpowiedniego kandydata to ksiądz by z ambony potępił, bo przecież jak mówili księżulkowie to grzech śmiertelny i wykluczenie z kościoła. Ciemni ludzie bali się i wierzyli. I głosowali odpowiednio.

1214

gość ~gość (Gość)14.07.2020 11:21

Już się zapomniało jak było za PO. Ja mam wyższe wykształcenie i nie głosowałem na Trzaska.

1113

gość ~gość (Gość)14.07.2020 23:56

Chłop to potęgą i basta

33

gość ~gość (Gość)13.07.2020 13:52

Ludzie skończcie pisać o tym że głosowanie za Prezydentem Dudą to ciemnogród moher weś itd. Wieś to wy reprezentujecie ciągle ujadając bardzo. Inteligencja. Za Trzaskowskim widać jaką tą inteligencję mamy. nie pasuje wyjechać z kraju do tego oświeconego zachodu. Gdzie na siłę rozpycha się LGBT i ludzia się w głowie przewraca. Multi kulti itd. żeby nie było nie jestem. Przeciwny dla gejów lesbijek niech sobie wszyscy robią w domu co chcą ale nie pokazywać się na siłe jak to oni mają w Polsce źle nikt nikomu nic nie robi ich sprawa a nie parady. Cuda. Na kiju bo on jest gejem . Jeszcze może dzieci im dać. Ludzie . I na siłę kościół wyśmiewać można nie chodzić można nie wierzyc ale tak jak jest wszystko robione żeby stłamsić. Wiarę w naszym kraju na rzecz tego nowoczesnego. Zachodu to w głowie się nie mieści . Już nie raz wszyscy widzieliśmy jak. Ten nowoczesny zachód wygląda we Francji Niemczech Holandii . Powtarzam wyjechać inteligencja z kraju i nie pisać głupot że tak źle ...
Niech żyje Polska i Polska historia !

2017

emeryt ~emeryt (Gość)14.07.2020 22:56

Głos oddany na Pana Rafała Trzaskowskiego był głosem zmarnowanym. A nie mówiłem. I po co wam to było?

76

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat