ruski zabór istnieje w powiecie do chwili obecnej nic się w tych pustych pałach nie rozjaśniło przez tyle lat, wystarczy tylko trochę grosza podsypać, chłop prosty jak konstrukcja cepa i basta
Z tego co pamiętam to PO sprzedało Polskę.. ile Polskich lasów sprzedali.. kopalnie też były im nie potrzebne chcieli zamykać..
No i co, opozycjo totalna? Już, już mieliście kaczora skubać, a tu zonk!
Osoby, które głosowały na Trzaskowskiego mają się za inteligentów narodowych. A zachowaniem swoim pokazują jaka z nich kultura bije. Szkoda, że Ci "wykształceni" nie potrafią zrozumieć, że mamy demokrację i każdy ma prawo głosować na kogo chce zgodnie ze swoim sumieniem. I jeszcze dla informacji zwolenników tego pana... Na Dudę głosowało wielu wykształconych Polaków ze wsi i z miasta. Fakt, że im ubliżacie nie spowoduje, że przed Waszym nazwiskiem pojawi się mgr.
Gdyby wieś nie głosowała na odpowiedniego kandydata to ksiądz by z ambony potępił, bo przecież jak mówili księżulkowie to grzech śmiertelny i wykluczenie z kościoła. Ciemni ludzie bali się i wierzyli. I głosowali odpowiednio.
Już się zapomniało jak było za PO. Ja mam wyższe wykształcenie i nie głosowałem na Trzaska.
Ludzie skończcie pisać o tym że głosowanie za Prezydentem Dudą to ciemnogród moher weś itd. Wieś to wy reprezentujecie ciągle ujadając bardzo. Inteligencja. Za Trzaskowskim widać jaką tą inteligencję mamy. nie pasuje wyjechać z kraju do tego oświeconego zachodu. Gdzie na siłę rozpycha się LGBT i ludzia się w głowie przewraca. Multi kulti itd. żeby nie było nie jestem. Przeciwny dla gejów lesbijek niech sobie wszyscy robią w domu co chcą ale nie pokazywać się na siłe jak to oni mają w Polsce źle nikt nikomu nic nie robi ich sprawa a nie parady. Cuda. Na kiju bo on jest gejem . Jeszcze może dzieci im dać. Ludzie . I na siłę kościół wyśmiewać można nie chodzić można nie wierzyc ale tak jak jest wszystko robione żeby stłamsić. Wiarę w naszym kraju na rzecz tego nowoczesnego. Zachodu to w głowie się nie mieści . Już nie raz wszyscy widzieliśmy jak. Ten nowoczesny zachód wygląda we Francji Niemczech Holandii . Powtarzam wyjechać inteligencja z kraju i nie pisać głupot że tak źle ...
Niech żyje Polska i Polska historia !
Głos oddany na Pana Rafała Trzaskowskiego był głosem zmarnowanym. A nie mówiłem. I po co wam to było?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!