jak to jest ,kasę biorą wszyscy /500 ,300, 13 itd,/ na wczesniejszą emeryturę tez przechodzą ,ale popieraja po ? nie popieram pis NIE BIORĘ -tak chyba HONOROWO ?
Tabela pokazuje jak ciemny naród daje sobą manipulować wystarczy rzucić parę ochłapów a już wszyscy lecą głosować. Druga sprawa przekupstwo w postaci samochodów strażackich tu MSWIA złamało prawo ale przecież pisowski nierząd nic z tym nie zrobi
Nie wiem ile lat zajęła edukacja osobą które tutaj wypowiadają się że Duda im daje?
Ale mam nadzieję że nie długo bo bez wątpienia to był czas stracony.
Duda daje z czego ? Z własnej kieszeni a może otworzył ksero ?
Zabrać 700 zł dać 500 i już wszyscy szczęśliwi.
Proszę również nie oburzać się na komentarze że wasze głosy zostały kupione.
No bo jak to inaczej nazwać argumentację że głosowałem na Dudę bo daje kasę?
Albo ulubiony tekst który słyszałem " Wszyscy kradną ale Ci się chociaż dzielą ".
Dla jasności nie mam nić do ludzi którzy głosowali na Dudę.
Każdy ma swoje głos i może zagłosować na kogo chce.
Ale argumentacja o dawaniu kasy jest powalająca.
Nasuwa się pytanie czy zagłosujecie na każdego kto da więcej ?
Zabrał 700 a dał 500 a tamci zabraliby 700 a nie dali nic bo pieniędzy nie ma i nie bedzie
Szkoda dyskusji słowo przeciwko słow . Ale chcę powiedzieć porażka któryś ,że ta ?ciemnota ze wsi ? ma więcej kultury , szanują tradycję i znają Naszą przeszłość ,niż magistrzy po pseudo uczelniach ,którzy kształcili się w soboty i niedziele za pieniądze
Szkoda dyskusji słowo przeciwko słow . Ale chcę powiedzieć porażka któryś ,że ta ?ciemnota ze wsi ? ma więcej kultury , szanują tradycję i znają Naszą przeszłość ,niż magistrzy po pseudo uczelniach ,którzy kształcili się w soboty i niedziele za pieniądze
Czujecie, po wyborach w powietrzu, ten zapach miłości i nienawiści?
Ale się wszyscy uczepili tego 500+. Ktoś kto to pobiera nie oznacza, że nie ma wyższego wykształcenia czy jest patologią. Zastanówcie się co piszecie. Swoją drogą po co sobie tak ubliżacie, co Wam to daje ? Każdy ma prawo wyboru, każdy może popierać kogo chce.. ale czy to oznacza, że trzeba się kłócić i wyzywać ?! Współczuję tym wszystkim, którzy plują tym jadem. Proponuję wydorośleć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!