metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jnj ~jnj (Gość)13.07.2020 10:58

jak to jest ,kasę biorą wszyscy /500 ,300, 13 itd,/ na wczesniejszą emeryturę tez przechodzą ,ale popieraja po ? nie popieram pis NIE BIORĘ -tak chyba HONOROWO ?

3016

Kazik ~Kazik (Gość)13.07.2020 14:04

Tabela pokazuje jak ciemny naród daje sobą manipulować wystarczy rzucić parę ochłapów a już wszyscy lecą głosować. Druga sprawa przekupstwo w postaci samochodów strażackich tu MSWIA złamało prawo ale przecież pisowski nierząd nic z tym nie zrobi

1416

gość ~gość (Gość)13.07.2020 16:26

Jest wycie. Bolało.

158

Don ~Don (Gość)13.07.2020 15:45

Nie wiem ile lat zajęła edukacja osobą które tutaj wypowiadają się że Duda im daje?
Ale mam nadzieję że nie długo bo bez wątpienia to był czas stracony.
Duda daje z czego ? Z własnej kieszeni a może otworzył ksero ?
Zabrać 700 zł dać 500 i już wszyscy szczęśliwi.
Proszę również nie oburzać się na komentarze że wasze głosy zostały kupione.
No bo jak to inaczej nazwać argumentację że głosowałem na Dudę bo daje kasę?
Albo ulubiony tekst który słyszałem " Wszyscy kradną ale Ci się chociaż dzielą ".
Dla jasności nie mam nić do ludzi którzy głosowali na Dudę.
Każdy ma swoje głos i może zagłosować na kogo chce.
Ale argumentacja o dawaniu kasy jest powalająca.
Nasuwa się pytanie czy zagłosujecie na każdego kto da więcej ?

168

gość ~gość (Gość)13.07.2020 17:16

Zabrał 700 a dał 500 a tamci zabraliby 700 a nie dali nic bo pieniędzy nie ma i nie bedzie

119

gość ~gość (Gość)13.07.2020 17:26

Szkoda dyskusji słowo przeciwko słow . Ale chcę powiedzieć porażka któryś ,że ta ?ciemnota ze wsi ? ma więcej kultury , szanują tradycję i znają Naszą przeszłość ,niż magistrzy po pseudo uczelniach ,którzy kształcili się w soboty i niedziele za pieniądze

96

gość ~gość (Gość)13.07.2020 17:26

Szkoda dyskusji słowo przeciwko słow . Ale chcę powiedzieć porażka któryś ,że ta ?ciemnota ze wsi ? ma więcej kultury , szanują tradycję i znają Naszą przeszłość ,niż magistrzy po pseudo uczelniach ,którzy kształcili się w soboty i niedziele za pieniądze

1311

Uuuuuuaaaaaa ~Uuuuuuaaaaaa (Gość)13.07.2020 18:58

Jest mi tak dobrze, że dobrze,że jest mi tak dobrze!

55

Jan Baptysta Grenoui ~Jan Baptysta Grenoui (Gość)13.07.2020 20:40

Czujecie, po wyborach w powietrzu, ten zapach miłości i nienawiści?

81

gość ~gość (Gość)13.07.2020 21:42

Ale się wszyscy uczepili tego 500+. Ktoś kto to pobiera nie oznacza, że nie ma wyższego wykształcenia czy jest patologią. Zastanówcie się co piszecie. Swoją drogą po co sobie tak ubliżacie, co Wam to daje ? Każdy ma prawo wyboru, każdy może popierać kogo chce.. ale czy to oznacza, że trzeba się kłócić i wyzywać ?! Współczuję tym wszystkim, którzy plują tym jadem. Proponuję wydorośleć.

93

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat