Niektóre obrazki są ekstra, ale większość jest zeszpecona przez dodatki, typu durne napisiki "kibicujących inaczej" ;)
przydaloby sie odnowic pare prac ;) targowa dobre chlopaki pozdro z dzielnej ;)
Szpecą. Nie umiałbym tak malować, podziwiam talent i umiejętności, ale w takich miejscach szpecą
Zdecydowanie Zdobią a miasto nie jest szare ciemne i do d... już całkiem
Bardzo mi się podoba. Szukam grafficiarzy, którzy byliby skłonni zamalować garaż, sąsiadujący z moją hacjendą. Garaż jest widoczny z ulicy. Duża płaszczyzna.
Tematyka dowolna, chociaż ze względu na nadchodzącą starość, wolałbym "zachód słońca".
Marzeniem moim jest replika Abbey Road.
Bardzo proszę grafficiarzy o kontakt na priv.
Uważam prawdziwe graffiti zdobi. Nie mówimy o durnych i chamskich bazgrołach po ścianach ...
jak dla mnie powinno byc wiecej takich grafitti jest kolorowo, szkoda tylko ze w ptb nie ma perspektyw dla takich ludzi bo sa naprawde swietni a musza sie ukrywac. bardzo ich podziwiam i mam nadzieje ze bd jeszcze bardziej kolorowo w tym ponurym piotrkowie ! :D
Jak widać że ktoś się zna to wygląda to naprawdę fajnie, ale zawsze znajdzie się jakiś dresik co pierdyknie na środku ŁKS i całe graffiti oszpecone.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!