Oj Pietrek nie wygłupiałbyś się lepiej.
Pozdrawki ze szkoły! Mam ferie (woj. dolnosląskie)! Ale wraz z innymi nauczycielami jestem w pracy. Każdy z nas jest poumawiany z maturzystami na różne dodatkowe zajęcia. Oczywiście nie w każdy dzień, ale jednak... Teraz mam krótką przerwę, wiec sobie czytam zawistne komentarze popijając kawkę, ofkors. Zaraz przyjdzie następna "partia" uczniów, próbną ustną maturę mają. A i panie bibliotekarki są w gotowości, przez 3 dni podczas ferii udostępniają swe zbiory. Wszystko to GRATIS!!! Tak, tak, poplujcie sobie jeszcze. Może Wam gruczoły jadowe się oczyszczą.
Pietrek ma rację.I faktycznie podaje prawidłowe wartości.Było to zapisane w ustawie budżetowej na rok 2010 z dnia 22 stycznia 2010 roku.Zmiany weszły od 1 września 2010 roku.Dotyczy to oczywiście wartości płac podanych w kwocie brutto zasadniczego wynagrodzenia.Płaca netto to już inne zagadnienie.
Niemniej Pietrek spisał się na medal i dysponuje większą wiedzą odnośnie płac nauczycieli niż ci ostatni...
do ŻABY I DO HA
trzeba było się uczyć i zostać nauczycielem!!!!!!!!!!!!!!!!!1a nie bzdety na forum wypisywać!!!!
Sądząc po ilości komentarzy Aman chyba pracuje w nocy, bo w dzień cały czas w internecie.
Proszę napisz, gdzie jest tyle pracy, bo nie wiem.
Przekwalifikuj się na nauczyciela, zamiast szczekać.
A kiedy rewolucja w UM i Starostwie?
Pamiętam kiedy w UM była i Skarbowka i Starostwo i Wydział Komunikacji. Pracowało kilkadziesiąt osób i nie mieli komputerów i miasto funkcjonowało i powiat funkcjonował.
A dziś szkoda gadać budynków,biurek,komputerów,innego sprzętu
I gdzie nie pójdziesz totalny bajzel.
Może w pubie, wszak MARKPIO prowadzi swój biznes. Tak to jest jak bez kobitki... wtedy głupoty do głowy przychodzą i pozostaje tylko w necie biadolić.
Ha ha dobre
Mam ferie przed chwilą miałem świnta, a tóż tórz wakacje. Siedzem w domu i nażekam, narzekam, że tak siedzę i tyłek mnie boli albo plecy od leżenia. I za to wszystko 5500 na rękę.
No i jeszcze podernczyć czasem moge lódzi i łapuwki brać. No zapomnial bym o korkah za 200/h.
Nauczyciel być jest coool
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!