metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)18.03.2020 16:56

I znów manipulacja ludźmi że strony władz!! To jest jakiś koszmar.. Ludzie obudzcie się! Popieram komentarz poniższy zacznijcie protestować bo nas sprzedadzą!!!!!!!!!!!!!

81

gość ~gość (Gość)20.03.2020 22:02

Proponuję:Interwencję, Uwagę, lub Alarm, w sporze o szkołę, media się sprawdziły, może i tu pomogą mieszkańcom, i Panu Wójtowi popularności przysporzą,INNOWACJE!

30

Mieszkaniec gminy. ~Mieszkaniec gminy. (Gość)21.03.2020 09:19

Jaka ta gmina jest innowacyjna, chyba dla budowy kolejnych chlewni. Jak chcę kupić teren na budowę zakładu produkcyjnego z magazynem na terenie byłej fabryki i podatki płacić tutaj to pomocy niema z żadnej strony. A tyle było krzyku jakie to interesy zrobią na mti.

30

gośc ~gośc (Gość)21.03.2020 15:02

ja o zadnym wiatraku nie wiedziałem. kupilem ladną działke z zona . Byłem o pozwolenie na podlaczenie wody, nikt nie mowil o wiatraku. byłem w TM o pozwolenie na przyłaczenie pradu, pozwolenie dostałem. złozyłem wniosek w gminie, pani powiedziała ze spokojnie tam dostane pozwolenie z tym ze ta działka ma pozwolenie na budowe wydana w styczniu 2016. pozwolenie jest ostateczne i nie podlega zmianie podbite przez wojta. a teraz corka pyta tato kiedy bedzie nasz nowy dom???? i co ja jej powiem?? przecież to jakas paranoja. nie chce takiego wiatraka koło mnie bo to męczarnia. Nikt nikogo o to nie pytał...... patologia i samowolka

51

gość gośćranga20.03.2020 17:43

Dranstwo .organizujemy sie pomimo epidemii bo ściany w domach w Gazomiach będą pękać .

41

rysio barski ~rysio barski (Gość)24.03.2020 15:08

po raz kolejny ekipa zsl psl z gminy moszczenica i niektorzy otumanieni przez nich z kgw i osp robia co chca towarzystwo wzajemnej adoracji obowod wyboryczy w szkole zamknieto sama szkole odratowano na jak dlugo drogi rozwalone teraz wiatraki.... przysłowie mowi jasno madry polak po szkodzie a przy zamieszaniu z coronavirusem zrobia co chca ta wladza nigdy z ludzmi i ich marzeniami oraz problemami nie liczyla....

30

gość ~gość (Gość)17.03.2020 13:45

A moze wiatraki moga powstac miedzy Wolborzem a Polichnem przy krajowej S8 tam jest tez dobra lokalizacja pare juz ich stoi.Super inwestujmy w ekologie.

73

gość ~gość (Gość)19.03.2020 08:15

Ludzie nie pozwólmy na budowe. Wójt niech sobie postawi w swoich porzeczkach. A strazacy OSP siedza zadowoleni bo kase od gminy co rok dostaja. Jedna klika

100

mieszko ~mieszko (Gość)31.03.2020 22:30

2 km od wiatrakow nikt nie dostanie pozwolenia na budowe domu. ludzie dowiaduja sie po fakcie z internetu teraz. ,tak samo jak pojawiajace sie antenny od internetu 5G latarniach ulicznych w Gazomi ,Moszczenicy i okolicach o szkodliwosci nie musze mowic. Ludzie co tu sie dzieje!!

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat