Tylko żeby coś osiągnąć trzeba się postarać,trzeba ciężką pracę włożyć a nie tylko gadać, pluć na Ch. i jego rządy. Chcesz pracę u Tego kogo cały czas bluzgasz? Popatrz na Komorowskiego ilu on ma asystentów, zastępców i darmozjadów i Ty też za to PŁACISZ i to grubą kasę i nawet podatki Ci podnieśli
a skąd Ty wiesz ile ONA zarabia?? Z palca wyssane wiadomości!!!!
Wszyscy Anielko od Prusa wiedzą, żeś dziewczę nie tyle od niego co od Prezydenta robiącą!
Tego chyba tylko ty nie wiesz.
Ostudzę temperaturę dyskusji.
Przypomnę w tym miejscu stosowny cytat z Biblii, który jak się okazuje, przy hitowej informacji o powołaniu pani asystentki Jankowskiej:
"Każdemu bowiem, kto ma, będzie dodane i będzie miał w nadmiarze.
Temu zaś, kto nie ma, zostanie zabrane nawet to, co ma." (Mt. 25, 29-30).
Cytowany fragment Ewangelii wg św. Mateusza, przypowieść o talentach, dotyczył gospodarowania majątkiem (talentami) powierzonym sługom przez pana. Słudzy, którzy pomnożyli powierzony im majątek, spotkali się z uznaniem, a ten, który oddał tyle samo, co otrzymał, z naganą i został przepędzony - tam, gdzie "płacz i zgrzytanie zębów".
Mam pomysła! Chojniak szefową swojego sztabu wyborczego asystentką mianował dlatego, żeby mu szefowa jego sztabu wyborczego nie odkręciła takiego numeru, jak Kluzik-Rostkowska (też szefowa sztabu wyborczego, ale Kaczyńskiego) swojemu pryncypałowi odkręciła.
I co by wtedy Chojniak zrobił, gdyby mu taka szefowa jego sztabu wyborczego po drugiej stronie ulicy zainstalowała jakiś FJN? Ze sztabem wyborczym, ale już własnym.
A wy już o te jej głupie siedem kafli się nie chamrajcie, popatrzcie co w Egipcie się wyczynia.
http://tnij.org/j927
To tym bardziej chciałbym taką kasę przytulać i nic nie robić.
Moja niunia znaczy się córunia dziecko jeszcze do przedszkola posyłam to jak zobaczyła przed dobranocką tego pana na zdjęciu, to powiedziało dziecko kochane do mnie Mamuń, jaką ten pan ma ładną mamusię. To niuni wytłumaczyłam co i jak.
5 tysięcy? Siedem, nie pięć. I nie z palca wyssane tylko z moich podatków!!!
Forsa Jest Najważniejsza? Taka komórka już od lat działa w piotrkowskim magistracie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!