Może fontannę murkiem ogrodzić takim jak na rynku piotrkowskim został postawiony.
Ciekawe.
A jednak bubel.
http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkow-Fontanna-znowu-drozsza...-ale-solidna,4937
To jest tak, że jak coś jest eksploatowane, to się to zużywa i należy naprawiać/konserwować. Ja w domu wymieniłem panele podłogowe bo się zużyły. Płytki w łazience wymieniłem bo mi się przestały podobać. Mało tego - pomalowałem ściany bo wskutek tego, że ktoś mieszka ściany troszkę się przybrudziły. Takie czasy nastały, że rzeczy materialne też zaczęły się starzeć...
No i mikołaj nie przyjdzie w tym roku i nie przyniesie prezentu w postaci klepek bo takich mu zabralko... Położyć tam płyty granitowe takie jakie są obok a nie kombinują jak pracowniką pracę utrudnić.. To samo kosze miały być wymieniane było też otym pisane..
Najlepiej niech piotrkowscy urzednicy wysypia kamienie nad tym nie trzeba myslec,
Nie można było tego z granitu zrobić? A klepki zainstalować w urzędniczych głowach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!