Nie można było tego z granitu zrobić? A klepki zainstalować w urzędniczych głowach.
Najlepiej niech piotrkowscy urzednicy wysypia kamienie nad tym nie trzeba myslec,
No i mikołaj nie przyjdzie w tym roku i nie przyniesie prezentu w postaci klepek bo takich mu zabralko... Położyć tam płyty granitowe takie jakie są obok a nie kombinują jak pracowniką pracę utrudnić.. To samo kosze miały być wymieniane było też otym pisane..
To jest tak, że jak coś jest eksploatowane, to się to zużywa i należy naprawiać/konserwować. Ja w domu wymieniłem panele podłogowe bo się zużyły. Płytki w łazience wymieniłem bo mi się przestały podobać. Mało tego - pomalowałem ściany bo wskutek tego, że ktoś mieszka ściany troszkę się przybrudziły. Takie czasy nastały, że rzeczy materialne też zaczęły się starzeć...
Ciekawe.
A jednak bubel.
http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkow-Fontanna-znowu-drozsza...-ale-solidna,4937
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!