metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
epiotrkow ~epiotrkow (Gość)19.02.2009 09:12

Mundurowy: Dyskutuj argumentami a nie wyzwiskami. Każdy ma prawo do swoich opinii i poglądów.

00

Cywil ~Cywil (Gość)19.02.2009 09:59

No, no, mundurowy, muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Brawo!

00

niezadowolony ~niezadowolony (Gość)21.02.2009 19:21

Moze i mój komentarz mija sie z trescia zamieszczona wyzej, jednakze musze to napisac, gdyz sumienie nie daje mi spokoju, otoz.. Piotrkow Trybunalski a mianowicie wladze chwala sie swoimi osiagnieciami, jednak z punktu sadownictwa miasto to stoi na najnizszym poziomie, nie ma tutaj dobrego wymiaru sprawiedliwosci , nie da sie czuc w tym miescie bezpiecznie i chyba kazdy to potwierdzi , na kazdym kroku mozna spotkac sie ze znecaniem na innych ze gnebieniem lokatorow budynkow, jednakze Piotrkow to takie miasto w ktorym ludzi biednych sie poniza i Ci nie moga wyegzekwowac nalezytych im praw, ktore zawarte sa w kodeksach prawnych

00

Piotr Piotrranga21.02.2009 20:20

do "mundurowego" moja głupkowata teoria jest taka, że znak ustąp pierwszeństwa przejazdu ( czy jak tam się fachowo nazywa) jest wystarczającym rozwiązaniem dla piotrkowskich skrzyżowań po 22. Twierdzenie, że nie jest faktycznym rozgrzeszeniem kierowców ignorujących znaki drogowe. Ponieważ z tekstu domyśla się, że jesteś policjantem to pytanie; kiedy w PT-City Policja Drogowa pełniła służbę na skrzyżowaniach bo jakoś sobie nie przypominam funkcjonariuszy zwalczających przypadki wymuszeń pierwszeństwa przejazdu na skrzyżowaniach. Fakt jest taki, że w mieście kierowcy jeżdżą fatalnie o czym świadczą chociażby wypadki na skrzyżowaniu Sikorskiego i Energetyków przed włączeniem sygnalizacji. Ale czy ktoś widział tam patrole Policji?! - prościej było włączyć sygnalizację! Teraz także- prosta sprawa ewidentne naruszenie znaków ustalających pierwszeństwo przejazdu i zaraz biadolenie, że światła nie działały, ale znaki są i obowiązują - czy za rok będziemy biadolić, że razem z czerwonym światłem powinny zamykać się szlabany?! A patrole Policji ktoś na tym skrzyżowaniu je widział? Kolejne pytanie czy Policja Drogowa robi cokolwiek ponad jeżdżenie do wypadków i łapanie na prędkość?- mam na w szczególności myśli: wymuszenia pierwszeństwa przejazdu i wyprzedzanie na trzeciego lub czwartego.

00

tomcat ~tomcat (Gość)24.02.2009 09:21

Od 16 lutego sygnalizacja całą dobę?Dlaczego więc skrzyżowanie na wylotówce z Piotrkowa w kierunku
Sulejów-Kielce "pracuje do 22-ej"?

00

xz ~xz (Gość)24.02.2009 13:16

panie mundurowy muwisz o płaczu po wypadku ja się zapytam kto będzie odpowiadał za wypadek koło moszczenicy gdzi zginęła kobieta co mi wiadomo są tam już matactwa z kierowcą a ma już sporo na koncie takich tragicznych wypadków i dobrego adwokata ale brak rozumu już wiadomo że ktoś winę przejmuje na siebie żeby on nie odpowiadał

00

Madonna12345 ~Madonna12345 (Gość)24.02.2009 13:49

Mundurowy wreszcie powiedział to co mysli i szanuje jego zdanie. Masz racje kolego.
Wszystcy tak gadaja madrze do momentu jak ich to spotka...wtedy to ja powiem "zamknać"...

00

pysqa ~pysqa (Gość)28.02.2009 10:10

Bardzo jestem z tego rozwiązania zadowolona, tylko sskoda że dopiero teraz to wprowadzili...

00

ted ~ted (Gość)02.03.2009 09:26

informuję, że na przejściu dla pieszych na wysokości kortów przy al.Sikorskiego od dłuższego czasu spalone są żarówki w sygnalizacji przejścia dla pieszych do centrum handlowego.

00

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)02.03.2009 14:22

ted: I pewnie oczekujesz od zarządcy drogi, czyli MZDiK-u, że wymienią te żarówki?
Obyś się nie przeliczył - oni nawet nie wiedzą, jakie ulice w mieście mają.
Dziś łatali dziury na ul. Nałkowskiej:
http://skocz.pl/trzcinskiej
a na stronie MZDiK podali, że na ul. Trzcińskiej, co jest nieprawdą:
http://img172.imageshack.us/img172/1769/mzdiktrzcinskiej.jpg

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat