Też o tym pomyślałam
Kobieta z kalsa i kocha ludzi. Urzędnicy nie musieliby się bać zwolnienia. Zawsze za ludźmi by stanęła.
podopieczni przygotowani świetnie, zaprezentowali się rewelacyjnie. byłem pod ogromnym wrażeniem. brawo!
O tych państwach, nikt nie wspomniałem.na gali, nic nie słyszałam. Nikt ich nie kojarzy, nawet dyrektorka i pracownicy.
Cudowne miejsce :) przez pewien okres czasu moje dziecko też uczęszczało do Szansy i miałam okazję przyjrzeć się, jak ważne i potrzebne jest to miejsce, mam nadzieję, że "władza" też o tym wie
Dlaczego w tym artykule pominieto Panstwa Lauksow,ktorzy pierwsi w siedzibie Szansy niesli pomoc dla tych dzieciakow.Bylo to mieszkanie przy ul Rycerskiej.
Bardzo ważne miejsce na mapie nasze miasta. Podziw i gratulacje dla dyrekcji i wszystkich pracowników. Potrzeby podopiecznych są ogromne.
Dzięki za poruszenie tego tematu, że zwróciliście uwagę, że takie Centrum jest w naszym mieście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!