Bardzo ważne miejsce na mapie nasze miasta. Podziw i gratulacje dla dyrekcji i wszystkich pracowników. Potrzeby podopiecznych są ogromne.
Dzięki za poruszenie tego tematu, że zwróciliście uwagę, że takie Centrum jest w naszym mieście.
Dlaczego w tym artykule pominieto Panstwa Lauksow,ktorzy pierwsi w siedzibie Szansy niesli pomoc dla tych dzieciakow.Bylo to mieszkanie przy ul Rycerskiej.
Cudowne miejsce :) przez pewien okres czasu moje dziecko też uczęszczało do Szansy i miałam okazję przyjrzeć się, jak ważne i potrzebne jest to miejsce, mam nadzieję, że "władza" też o tym wie
O tych państwach, nikt nie wspomniałem.na gali, nic nie słyszałam. Nikt ich nie kojarzy, nawet dyrektorka i pracownicy.
podopieczni przygotowani świetnie, zaprezentowali się rewelacyjnie. byłem pod ogromnym wrażeniem. brawo!
Też o tym pomyślałam
Kobieta z kalsa i kocha ludzi. Urzędnicy nie musieliby się bać zwolnienia. Zawsze za ludźmi by stanęła.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!