Pozdrawiam! nasza wspaniała SM. Dobrze ze czuwacie i jesteście :) dzięki wam jest bezpieczniej :) dziękujemy za mandaty na ul.Norwida 1 :)
Kiedyś było więcej spalania węgla w domach a nawet taka ciekawostka że w każdym domu i jakoś smogu nie było.
Zgoda, najbardziej czyste powietrze będzie jak będziemy mogli ogrzewać domy i mieszkania prądem elektrycznym, jak to jest w Stanach Zjednoczonych. Tak że do roboty władze Polski, obniżcie cenę energii elektrycznej, tak jak w Stanach, w stosunku do zarobków, a ja od następnego dnia włączam piecyki elektryczne.
... Szanowni mieszkańcy, powiat i miasto Piotrków nic nie robią w sprawie polepszenia jakości powietrza. Na podstawie sześciu kontroli palenisk w mieście na osiedlu Wierzeje, wysnuto tezę nieopłacalności takowych kontroli w wykonaniu. Wciąż nad miastem i powiatem rozciąga się trująca mieszanka powietrza spowodowana tylko działalnością człowieka. Ludzie zacznijcie dbać o zdrowie przyszłych pokoleń ludzkości. ...
Smog od drewna i węgla? Niska jakość węgla to nie jest wina kupującego lecz instytutu który certyfikuje ten produkt i dopuszcza go do sprzedaży. Co do drewna to nie każdy gatunek nadaje się do spalania i. Dron się nie sprawdził bo był gówniany i skąd tak wysoki koszt eksploatacji skoro tak mało pomiarów wykonano? Tabor MZK wymienić, reagować na widoczny w dzień i śmierdzacy dym wydostający się z kominów domów jednorodzinnych a nie przymykać oko bo znajomy. Energia elektryczna produkowana jest przez molochy spalające co- węgiel? Chcecie być eko to ograniczcie zużycie energii a nie narażacie nas na koszty instalacji pomp ciepła, wymianę kotłów i instalacje fotowoltaiczne. Ceny w górę pensje na skie- skąd finansować eko wymysły?
Zacofane miasto. Rura z gazem idzie 30 metrów od mojej posesji, ale gazowni nie opłaca sie żebym korzystał z ich paliwa. Jestem skazany na węgiel w centrum miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!