metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
yogi ~yogi (Gość)22.07.2013 00:08

Oj, chyba będzie dym.

00

BLEKI BLEKIranga22.07.2013 08:47

podobnie ten stary prezes nic innego w życiu nie robił tylko był tym prezesem - nomenklatura pełną gębą

00

luzik ~luzik (Gość)22.07.2013 09:25

Z moich obserwacji wynika, że "wodniacy" dawali pożyć niejednemu. I widziałem to niekoniecznie na szczeblu prezesa.

00

Ratownik ~Ratownik (Gość)23.07.2013 09:06

Dokładnie ! Pan Skrodzki jest nadal w zarządzie czyli łódka nadal jest w WOPR`ze. A to, że on imiennie za nią odpowiada to chyba rzecz jasna, że nie da jej użytkować przez osoby do tego niekompetentne. Wielkie mi porozumienie - dwie kamizelki ratunkowe dostali :D :D :D niech im Starosta taką łódź kupi - ciekawe czy wtedy będzie taki dobroduszny ;)

00

Ratownik ~Ratownik (Gość)23.07.2013 09:14

"Stary-Ratownik" napisał(a):
tym co pokazał podczas wyborów i po nich wstyd mi przyznawać się że jestem członkiem Piotrkowskiego WOPR

Nikt Ci nie każe nim nadal być - masz tyle organizacji uprawnionych do wykonywania ratownictwa wodnego, że spokojnie możesz olać piotrkowski WOPR ;)
Natomiast nowy prezes może być dumny z tego co pokazał na całym zebraniu. Podziękował na koniec tylko, że jego elektorat szybko się wcześniej zmył bo musieli odrabiać lekcje żeby na dobranockę zdążyć :D I na tym się przemówienie skończyło bo nikt normalny go nie chciał słuchać jak obraził poprzedni zarząd.

00

Piotrkowianin09 ~Piotrkowianin09 (Gość)23.07.2013 09:24

Rzygać się chce na to Wasze przekomarzanie się kto lepszy kto więcej umie kto do czego doszedł itd.Jak widać ani jedni ani drudzy nic nie warci!Tylko dobrzy do pyskówki!To Wam wychodzi najlepiej.To tyle w temacie.Pozdrawiam normalnych ludzi z WOPR

00

ares1 ~ares1 (Gość)23.07.2013 11:13

Chyba w końcu powinien wkroczyć Admin!!!

00

Ratownik ~Ratownik (Gość)23.07.2013 23:05

Widzę, że ktoś tutaj robi się nerwowy, no cóż - prawda w oczy kole. Jak się nie ma nic mądrego i pozytywnego do powiedzenia to trzeba wszystkich w koło obrażać...

00

Piotrkowianin09 ~Piotrkowianin09 (Gość)24.07.2013 08:49

"Ratownik" napisał(a):
Widzę, że ktoś tutaj robi się nerwowy,

To zle widzisz!Posłuchaj poczytaj siebie dobry człowieku a sam zwątpisz!Tylko mądrzejsza osoba odpuści ale jak widać takiej tu nie ma więc dalej te puste wpisy swiadczą o wpisujących.Nic więcej.dlaczego ze swoja wiedzą nie udasz się do prokuratury mądralo?!Tylko trąbisz na forum?Strach lek a może Cię to nie dotyczy?

"Mitch-diukanon" napisał(a):
Pan skrocki to zlodziej pelna para razem z ta swoja klika

Ja na miejscu tego goscia już bym cię uziemił!Jeszcze byś oficjalnie przepraszał z imienia i nazwiska!Ech wy (woprwcy) za 2,50pln!

00

Ratownik ~Ratownik (Gość)24.07.2013 09:47

"Piotrkowianin09" napisał(a):
.dlaczego ze swoja wiedzą nie udasz się do prokuratury mądralo?!

Mam ciekawsze zajęcia niż bieganie do prokuratury, poza tym oni sami się władują na taką minę, że prokurator sam się nimi zainteresuję :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat