metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
streetfighter86 ~streetfighter86 (Gość)23.07.2013 08:35

"Stary-Ratownik" napisał(a):

Skoro łodzie działają na słowo honoru to je naprawcie , a nie kolejną potrzebujecie,w końcu się Wam skończą i nawet 5 szt. będzie mało , być może oprócz oleju w silniku musi być olej w głowie, na miejscu Pana Skrodzkiego też łodzi przekazanej imiennie ludziom bez doświadczenia bym nie użyczył,ponieważ w przypadku uszkodzenia trzeba płacić z własnej kieszeni a łódź jest nadal w WOPR-ze , nikt nie ukradł, nie mierzcie byłego prezesa swoją miarą.

00

ares1 ~ares1 (Gość)23.07.2013 06:47

"Lady-Gaga" napisał(a):
LUDZIE DAJCIE WY SOBIE SPOKÓJ BO JAK SIĘ TO CZYTA TO CZYSTA ŻENADA OBRAŻACIE SIĘ NAWZAJEM A NIE O TO IDZIE;ILE MOŻNA TO CZYTAĆ......

Tym bardziej nikt nie chce się udać do prokuratury z takimi hakami :)))

00

Stary Ratownik ~Stary Ratownik (Gość)23.07.2013 01:19

Szkoda że nie widzimy jak poprzedni prezes pracował w czynie społecznym biorąc niezłą kaske ze swoją drużyną :) fajnie dorabiać sobie 10 tys. w sezonie na głowe a w WOPR kaski nie ma :) a że starosta chce pomuc to chyba dobrze bo z tego co sie orientuje to wcześniej nikt z poprzednim prezesem nie chciał rozmawiać a moze on neichciał :> ? kto to wie ale pieniądze dla WOPR w każdej kwocie i z każdego źródła sie przydadzą

00

Stary Ratownik ~Stary Ratownik (Gość)23.07.2013 01:12

Cała ta dyskusja jest zbędna zarówno pan Skrodzki jak i jak to mówicie Panowie C mają coś na sumieniu jak i inni w tym woprze również. Pan Witold miała sowje 20 lat i trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść nie pokonanym tym co pokazał podczas wyborów i ponich wstyd mi przyznawać sie że jsetem członkiem Piotrkowskiego WOPR. ale mniejsza o to zarząd się zmienił to normalne za 5 lat nowe wybory i członkowie ocenią. Ja byłem widziałem stan woprówki i łodzi jaki jest po 20 latach. Mówmy o bespieczeństwie a nie że panowie C mają 3 łodzie z czego 2 nadają sie do muzeum PRLu :) a jedna odpala na słowo chonoru, gdzie reszta gdzie RIB PARKER PT- 25 i pozostałe 2 łodzie były przekzane przez ZG WOPR nikt nie zabronił oływac na nich Pany Skrodzkiemu to pan Skrodzki zabrał zabaki jak dziecko i wypioł sie myslądź że wywrze presje na nowym prezesie... Jest mi przykro że doczekałem takich czasów że ratownik okrada rtownika i wazniejsza jest duma od życia i zdrowia. Pozdrawiam i zycze rozwagi nad wodą.

00

keser ~keser (Gość)22.07.2013 23:53

"Ratownik" napisał(a):

Kto to są bracia Ciechanowscy.. Nikt o nich nie słyszał w czasach gdy prezes Skrodzki, instrtuktorzy A. Tomicki, B. Głowacki, działali w piotrkowskim Woprze.... Wtedy paliwo do motorówek kupowano ze składek członków, a teraz nowy prezes dostaje kasę od starosty... Każdy nowy chce przyjść na gotowe....

00

Ratownik ~Ratownik (Gość)22.07.2013 22:22

"STRONNICZY" napisał(a):
;BO JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO ZAWSZE CHODZI O KASĘ

Masz rację w 100% - w pełni się z Tobą zgadzam.
Jak sama nazwa na to wskazuje - Wodne OCHOTNICZE Pogotowie Ratunkowe. A teraz wyobraź sobie, że nowy Prezes i jego "dzieci" tzn. ratownicy mieli by to wszystko robić w czynie społecznym i działać nie mając z tego zysków to natychmiast by to zostawili w cholerę. Pan Skrodzki dawał radę bez pomocy Starosty i jego kamizelek ratunkowych a obecny prezes już na starcie musiał otrzymać pomoc bo nie dawał rady - dodam, że całe to porozumienie ze Starostwem to też nie jest tak jak to na stronie jest pięknie opisane. Trzeba wiedzieć kto, gdzie i do jakich drzwi ma zapukać. Czy naprawdę jesteście tak naiwni, że wyglądało to tak:
puk puk (drzwi starosty),
- PRZYSZŁEM podpisać porozumienie bo potrzebujemy sprzęt.
* Witam, zapraszam, proszę usiąść już podpisujemy.
Bu ha ha ha ha ha ha ha ha ha :D :D :D :D :D :D
I jeszcze parę innych ciekawych rzeczy wiem jak i co obecny WOPR załatwia ale to zostawię na później, może ktoś poruszy temat w mediach o nowym statucie i KRS... ;)

00

STRONNICZY ~STRONNICZY (Gość)22.07.2013 16:38

DO RATOWNIKA:
NIE ZNAM OBECNYCH PREZESÓW A O PANU S.TROCHĘ SIĘ SŁYSZAŁO (WIEM CO MÓWIĘ STARA KLIKA) NIE ZAWSZE POCHLEBNIE ;ZRESZTĄ CHYBA JESTEŚ CZYIMŚ MATERACEM BO WIĘCEJ WIESZ NIŻ UB.
TAKI Z CIEBIE ADWOKAT DIABŁA BO JASNO WYNIKA ŻE JESTEŚ LIZUSEM ALBO MIAŁEŚ NIEZŁE W TYM INTERESY ;BO JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO ZAWSZE CHODZI O KASĘ .PRZEZ TAKICH JAK WY CIUPKÓW WSTYD BYĆ MIESZKAŃCEM PIOTRKOWA
TROCHĘ STRONNICZOŚCI .

00

Lady Gaga ~Lady Gaga (Gość)22.07.2013 16:18

LUDZIE DAJCIE WY SOBIE SPOKÓJ BO JAK SIĘ TO CZYTA TO CZYSTA ŻENADA OBRAŻACIE SIĘ NAWZAJEM A NIE O TO IDZIE;ILE MOŻNA TO CZYTAĆ......JEST NOWY PREZES I TRZEBA SIĘ PRZYZWYCZAIĆ A CO NIE KTÓRZY TO ZA BARDZO BIORĄ DO SIEBIE CAŁY TEN CYRK....ZAJMIJCIE SIĘ CZYMŚ SENSOWNYM A NIE SMAROWANIE KTÓRY PREZES LEPSZY..DAJCIE SZANSE INNYM SIĘ WYKAZAĆ A NIE TYLKO SZYKANUJECIE!!!!CO ZA NARÓD

00

adam65 adam65ranga19.07.2013 12:27

Skrodzki myśli że nadal to jego folwark,zbyt długo był prezesem
[b]

00

mł. kanonier ~mł. kanonier (Gość)19.07.2013 13:43

Jak można starca pozbawić odrobiny władzy i pazerności.....a co pozostawi w spadku dla potomnych...??

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat