metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zwierzak ~Zwierzak (Gość)20.07.2013 08:26

Obrażanie obecnego prezesa oraz poprzedniego nie powinno mieć miejsca.Jeśli chodzi o ,,motorówki,, sprawa zostanie wyjaśniona.

00

ares1 ~ares1 (Gość)20.07.2013 11:08

Czy wszyscy ratownicy zostali po zmianie Prezesa?!

00

martens ~martens (Gość)20.07.2013 16:12

Co znaczy nie chce oddać? łachy nie robi a jak nie to sprawe do prokuratora.

00

Ratownik ~Ratownik (Gość)20.07.2013 23:04

"ares1" napisał(a):
Czy wszyscy ratownicy zostali po zmianie Prezesa?!

Pewnie, że kto mądrzejszy to znalazł sobie inną organizację żeby nie być utożsamianym z obecnym pożal się boże prezesem - popychadłem brata, który sam nie chcę wziąć odpowiedzialności jaka spoczywa na prezesurze tylko chce rządzić czyimiś rękoma.
"Duże dziecko" poszło się poskarżyć do radyjka bo mu nie chcą motorówki oddać - żenada :D Powinni zaczynać od początku tak jak Pan Skrodzki wszystko "budował" przez lata a nie teraz tylko na gotowe wszystko czekają i to im daj, to im oddaj... itp. itd. A oni i tak to wszystko zniszczą bo ich tok rozumowania kończy się na etapie - wlej paliwa i pływaj lansując się bo o pomocy nie ma tu mowy. Przy WOPR'ówce postawili w ładną weekend`ową pogodę jakieś dziecko ubrane na czerwono i głośno jest, że pełnią tam dyżury - żenada jak się na to wszystko patrzy i tego w radiu słucha.
Ps. Prezes w radiu tak nawet nie miał (jak zawsze) problemu ze składaniem zdań ale to na pewno brat mu na kartce napisał co ma powiedzieć :D :D :D

Komentarz był edytowany przez autora: 20.07.2013 23:05

00

Blondyn ~Blondyn (Gość)21.07.2013 06:34

Nowy prezesie zostały Ci przekazane 3 łodzie które są majątkiem piotrkowskiego wopru i w poprzednich sezonach były sprawne i używane w wielu imprezach na zalewie .Dostałeś je na srebrnej tacy to miałczysz na prawo i lewo że Ci nadal mało i chcesz jeszcze ogarni na początek te które masz. "głupia baba " bez urazy dla Niej dawała sobie radę na tych łodziach a "MACHO" już nie !!!!!

00

Chippi ~Chippi (Gość)21.07.2013 06:47

Obrażanie obecnego prezesa oraz poprzedniego nie powinno mieć miejsca.Jeśli chodzi o ,,motorówki,, sprawa zostanie wyjaśniona.
Myślę Januszu C że tego typu wypowiedzi są za późno nie trzeba było upubliczniać tej sprawy w mediach,twoja "szara eminencja "u której się spowiadasz i składasz relację źle Ci doradziła i podpowiedziała.

00

yogi ~yogi (Gość)21.07.2013 07:58

Ryba psuje się od głowy.
www.zjazdkrajowy.pl
Ciekawe, który Zarząd Główny WOPR się niby tym zajmie? Ponoć są dwa. Prezesa Telaka oraz Prezesa Gicewicza. Może ktoś to wyjaśnić?

00

yogi ~yogi (Gość)21.07.2013 10:20

http://www.zjazdkrajowy.pl/

00

ares1 ~ares1 (Gość)21.07.2013 10:52

Dziwie się tej organizacji że pierze brudy za pomocą mediów!

00

Marcin... ~Marcin... (Gość)21.07.2013 18:48

Skrocki zaj... łódki i teraz nie chce ich oddać... Ribem chciałby się bujać razem z tą swoją zardzewniałą kochanicą po sulejowie ale może mu nie wypada . Obecny skład drużyny bardzo mi pomógł jak przewróciłem się z synem sasanką . Telefon na policję , oni telefon do wopr i po 30 minutach mój dziesięcio letni syn był bezpieczny na motorówce. Więc niech mi nikt nie pierd... że się nie znają na robocie i nie dadzą rady ... Dadzą radę jak zawsze ! Tylko czemu skrodzki i kapiec kładą im non stop kłody pod nogi.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat