metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
as ~as (Gość)07.10.2012 10:13

Nie przeczytałem artykułu bo mi się nie chce, ale powiem tylko jedno. Jakim trzeba być bucem żeby przeszkadzał plac zabaw? Tak samo było z osiedlowymi boiskami. A później dziwią się tacy, że młodzież pije po klatkach. A co ma robić jak od małego zabraniacie się im bawić i pozostaje im tylko komputer iiiii w zasadzie to wszystko?

20

K@misia ~K@misia (Gość)07.10.2012 11:18

"as" napisał(a):
Nie przeczytałem artykułu bo mi się nie chce, ale powiem tylko jedno. Jakim trzeba być bucem żeby przeszkadzał plac zabaw? Tak samo było z osiedlowymi boiskami. A później dziwią się tacy, że młodzież pije po klatkach. A co ma robić jak od małego zabraniacie się im bawić i pozostaje im tylko komputer iiiii w zasadzie to wszystko?

RACJA!!!

20

Mieszkaniec Starowarszawskiej ~Mieszkaniec Starowarszawskiej (Gość)07.10.2012 11:26

To może niech miasto zacznie stawiać osiedla dla osób starszych, na uboczu gdzie będą mieć cisze i spokój, bo na chwilę obecną to ja nie widzę innego rozwiązania.

20

Tak dla placów zabaw ~Tak dla placów zabaw (Gość)07.10.2012 12:54

Ziemia wszystko wyciągnie...

"Mieszkaniec-Starowarszawskiej" napisał(a):

10

toya ~toya (Gość)07.10.2012 15:54

Dziećmi trzeba się zająć, a nie wypuszczać "luzem",ale place zabaw są po to, by żyło im się jak w rodzinie, a podwórkowe znajomości trwają długie lata. Starsi mieszkańcy sami mieli dzieci i zapomnieli jaka to przyjemność. Niedługo dojdzie do tego, że seniorzy będą pisać petycje, aby na osiedlach mieszkali sami BEZDZIETNI. A może o to chodzi?

20

gość ~gość (Gość)07.10.2012 19:48

To niech mohery wyniosą się gdzieś z miasto gdzie będa mieli cisze i spokój...albo do apartamentów obok parku...Na placu zabaw źle a jak dzieciaki piją i palą po klatkach to będzie ok i starsze babcie będą zadowolone????

20

Tartu Tarturanga07.10.2012 20:14

A jak puszczają z niedosłuchu Radio Maryja na cały regulator to jest dobrze??? Godzina nocna jest od 22 i tak powinno być !!!

20

ewelina1 ~ewelina1 (Gość)07.10.2012 20:51

Podobny roblem jest na osiedlu Wyzwolenia. Przeszkadzają dzieci grające w piłkę, przeszkadzają dzieci ganiające się po trawniku - bo nie ma placu zabaw dla starszych, przeszkadzają ci co jeżdżą na deskorolce. Co nastolatki słyszą od starszych? Cytuję "spier....j mi sprzed okna". A ponoć dzieci i młodzież mają nie blużnić? Straż Miejska jeździ tu czasami kilka razy dziennie. Nie szkoda Wam na paliwo? A co do starszych to jak się nie podoba, że są na świecie dzieci, że jest muzyka i śpiewaja ptaki to chyba czas już na Was.

20

nickt ~nickt (Gość)07.10.2012 21:44

Dzieci przyszłością Narodu!!!

00

:( ~:( (Gość)07.10.2012 21:48

na Łódzkiej było to samo, piękny plac zabaw, który tam był od niepamiętnych czasów zniszczono, obecnie jest tylko jedno wielkie puste pole, walczyliśmy, ale widocznie emeryci mieli większe plecy u prezesa spółdzielni :(:(:(

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat