Lepiej nad zalew tam w cieniu młodych drzew można wypoczywać czy to nago czy w stroju plazowym
Zachęca się mieszkańców do korzystania ze Słoneczka a prezydent Chojniak i przewodniczący RM Błaszczyński bali się w tym roku nawet uroczyście je otworzyć. Czego czy kogo się bali? Dyr. z panią Jadzią też nie wypłynął na środek jeziora? Zatem co się dzieje? Kościół się wynurza i dzwony strasznie biją?
Więcej na http://sklave.manifo.com/
byłoby przyjemnie gdyby nasi włodarze w końcu wzięli się za uporządkowanie tego obiektu ....ale tak na poważnie .... nie ma w Piotrkowie basenu z prawdziwego zdarzenia,a jak wszyscy pamiętają właśnie taki nie opodal znajdował się i to za czasów no czego a no komuny :D
No tak, nie było żadnych poważnych akcji, a w ostatnią niedzielę na Bugaju utonął 55-latek. Gdzie w tym czasie byli ratownicy?
Zamknijcie to g...no
Dodałbym zdjęcia jak wygląda woda na słoneczku w komentarzu ale nie można porażka , słoneczko powiekszyli ale woda jest brudna i zielona ,droga fatalna. Zamiast wykorzystać bugaj na zrobienie ośrodeka rekreacyjno-kąpielowego to lepiej pchać kasę własne kieszenie. Sprzedać zburzyć to Piotrkowie potrafią ale żeby coś dla ludzi zrobić to nie umieją. Banda złodziej i hipokrytow.
obiecuje, ze pojde sie tam popluskac jesli cala elita z urzedu wczesniej sie tam zamoczy...
Ja myślę, że ten Pan co się utopił zachłysnął się tym co w nocy z soboty na niedziele zrobiła wesoła parka uprawiająca dziki seks w wodzie na terenie kąpieliska...
Ja miejsca na Sloneczku to rezerwowalem juz w lutym na trivago. Podobno pamietniki z wakacji maja tam krecic.
Takie duże miasto a nawet nie mają porządnego basenu tylko trzeba się w szambie kąpać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!