metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)30.04.2020 08:09

A jak dobrze sie czuje nic mi nie jest to też muszę sie skonsultować?

30

Adek ~Adek (Gość)30.04.2020 10:57

Kolejny artykuł propagandowy radia P. . Tak wy tylko żyjecie tematem wirusa a reszta pacjentów została bez leczenia i żadnej pomocy. Tak jak w mojej przychodni w mieście leczono wcześniej bezdotykowo tak teraz zdalnie tylko problem jest taki ,że dzwonisz telefony milczą lub wykazują zajętość wiec jak można załatwić receptę nie majac dostępu a neta nie każdy ma . ja w swojej sprawie złożę zawiadomienie do NFZ-u bo składki płacę a korzystać z usług przychodni nie można. Mam znajomych chorzy na serce i zostali pozbawieni dalszego leczenia

30

cynik ~cynik (Gość)30.04.2020 08:21

Ale propagandowe pie...szenie. Media piszą ,że prędzej kopniesz w kalendarz niż dostaniesz się do placówki medycznej. Nawet tej to zwalczania zarazy wyznaczonej. O dodzwonieniu się do sanepidu też można zapomnieć . Jeszcze w dni wolne. Ale jak nam tak radzi polski wiceminister zdrowia to nie ma się temu co dziwić.

70

Mundek z Barkowic ~Mundek z Barkowic (Gość)30.04.2020 08:19

Czy u nas w Barkowicach jest internet ......... jeżeli jest to gdzie ? ?

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat