Czy u nas w Barkowicach jest internet ......... jeżeli jest to gdzie ? ?
Ale propagandowe pie...szenie. Media piszą ,że prędzej kopniesz w kalendarz niż dostaniesz się do placówki medycznej. Nawet tej to zwalczania zarazy wyznaczonej. O dodzwonieniu się do sanepidu też można zapomnieć . Jeszcze w dni wolne. Ale jak nam tak radzi polski wiceminister zdrowia to nie ma się temu co dziwić.
Kolejny artykuł propagandowy radia P. . Tak wy tylko żyjecie tematem wirusa a reszta pacjentów została bez leczenia i żadnej pomocy. Tak jak w mojej przychodni w mieście leczono wcześniej bezdotykowo tak teraz zdalnie tylko problem jest taki ,że dzwonisz telefony milczą lub wykazują zajętość wiec jak można załatwić receptę nie majac dostępu a neta nie każdy ma . ja w swojej sprawie złożę zawiadomienie do NFZ-u bo składki płacę a korzystać z usług przychodni nie można. Mam znajomych chorzy na serce i zostali pozbawieni dalszego leczenia
A jak dobrze sie czuje nic mi nie jest to też muszę sie skonsultować?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!