Przestańcie się kłócić - dziś są 76 urodziny Chucka Norrisa i to jego imieniem powinno się nazwać ulicę ;)
To wszystko prawda,widzialem to na wlasne oczy i potwierdzam.Co do zmiany patrona ulicy rowniez jestem przeciw.Wszystko co robil pan Haering i pan Galek robili dla siebie a nie dla ludzi.Wystarczy spojrzec co sie dzieje w zakladzie.Od 2 lat nie ma pomieszczenia socjalnego dla pracownikow,ludzie jedza brudnymi rekami przy maszynach.Gdzie jest inspekcja pracy?Podpowiem-w kieszeni pana dyrektora.Nowe czytniki-ludzie stoja w kolejkach jak za komuny.Wszystkie zmiany sa przeciw ludziom.
Poza Haeringiem dużym pracodawcą w mieście jest Szpital Wojewódzki i wciąż Pioma. Czy w związku z powyższym przewidziana jest także ulica Domagały albo Marka Konieczki? Nie sądziłem, że piotrkowianie aż tak bardzo się skundlili.
To,że chcą zmienić nazwę tej ulicy jest na pewno winą Tuska ! Tak mówią na mieście.
Zbulwwrsowana piotrkowianka - teraz będziecie karmieni PISLAMSKA nadzieją że będzie lepiej za 30 lat hahaha Wieś umiera!
W końcu WIESNIAKI się doigracie- Hearing zawinie torby i się wyprowadzi- na Słowację-Węgry czy gdzie indziej będzie przyjęty z otwartymi ramionami A WY BĘDZIECIE KARMIĆ SIĘ PISLAMSĄ WIARĄ I PISLAMSKIM PATRIOTYZMEM!!! Antonio trzy wybuchły-Zelnik Kapuś -Polska w ruinie!
I zaczyna się polskie piekiełko, podłość zawiść, nienawiść, w zach. niemczech piłem piwo z browaru który mieścił się przy ul. Gagarina i nikomu to nie przeszkadzało, ale tu nimcowi ulicę dać ? ale jak firmę wywiezie na słowację np.to dopiero będzie szwabisko,
Brawo Panie Lorek. Obrażaj Pan jeszcze bardziej inwestorów. Po co nam w mieście zakłady pracy.
P.S.
Do wszystkich komentujących: uważajcie na słowa bo inwigilacja zatacza szersze kręgi. W obecnych czasach nie można mieć innego zdania od...
Czy Häring to jest ten sam Haering, Bo może mówimy o kimś innym. Patrz zdjęcie powyżej...W prawie polskim jest regulowane.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!