A kim on był dla ludzi Piotrkowa zeby ulica nosiła jego nazwe !założyciel obozu
Pan Haering zawsze dawał i chciał dać ludziom tylko Pan G. zawsze blokował czy to podwyżki czy to nagrody. Wiem bo byłem przy tym.
Niech się pokaże choć jeden z krytykantów, który zrobił tyle dla Piotrkowa, co ś/p. Haering!
No, ... słucham!
Mikrony jest jednym z takich co tam pracują i zawsze im coś nie odpowiada. Są jak te zbite psy co ujadają po cichu we własnej budzie albo hejtują w necie. Przecież jak mu coś nie odpowiada to może znaleźć sobie inna robotę. Ares nie przejmuj się. Frustratów jest pełno na tym świecie.
Mikrony, już wiem, chodzi Ci głównie o te obiady. Proponuję zatrudnić się w jakimś barze. Tam jest pełno obiadów i myślę, że pracownicy mogą podjadać je bez ograniczeń. Mikrony pisz dzisiaj podania i składaj.
A tu cisza ,a kantyna dla pracowników wkrótce otwierana ,i obiadki za free hahahahaha,a swoja droggą to prosze o wypełnienie ankiet na temat kantynyjeszcze raz tylko żeby było tym razem na TAK.
Wasz JP II żył a wy stawialiście mu pomniki, a za jego pontyfikatu były największe przekręty finansowe w Watykanie o pedofilii nie wspomnę.
PIS ma zawsze rację. Jak najbardziej ulica Antona, o przepraszam (po polsku) Antoniego ale nie Hearinga tylko Macierewicza. Wszak to najbardziej zasłużony piotrkowianin. Ktoś ma jeszcze wątpliwości?
Widzisz? Co to jest 2 tys. wobec kilkunastu czy kilkudziesięciu tysięcy, którymi w tym mieście dyryguje pan Antoni M. Teraz chociaż żyje Ci się dostatnio pod rządami PIS.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!