Bedzieta oglądać gruszki na wierzbie a nie kasę ta ulica od 40 lat remontu nie widziała tacy zdolni są piotrkowscy urzędnicy tylko się czeka bo jak coś dadzą to się zrobi.
Za wcześnie dzielić kasę której się nie ma w kieszeni a Bruksela może wcale nie dać i będzie po ptokach
Fundacja "Batorego" ustaliła, że przy poprzednich podziałach funduszy rządowych dla samorządów obowiązywała zasada, że gminy/miasta opanowane przez PIS dostawały wielokrotnie większe dofinansowanie niż te z opozycją u steru.
Wczoraj jechałem ulicą Moryca. Między Przemysłową a Krakowskim Przedm. to jest jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Ograniczenie do 30, a tam da się jechać max 20. A co najlepsze, drogowcy próbują to łatać! Efektem jest i tak dziurawa ulica z nieco posmarkanymi mniejszymi dziurami. To tak jak zaklejać szarą taśmą skorodowane progi w aucie...
Jak ceny dalej będą tak galopować to za wiele z tego nie zbudujemy przez następne kilka lat.
Wiem, że nie puścicie tego komentarza ale muszę to napisać.
Pamiętam czasy komuny, nie mówię, że było dobrze i nie chcę do tych czasów wracać.
Jedno mi się podobało, że wariatów pakowano w kaftany bezpieczeństwa i lokowano w specjalnie przygotowanych "domach opieki specjalnej".
Bardzo ładne te tekturki, które wręczają samorządom. A ile milionów - realnie, a nie tekturowych - samorządy stracą na Polskim Rozkładzie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!