Ja już wolę mieć to za sobą, dajcie już ludziom tą szczepionkę i będzie spokój.
Chcecie pracować na kasie to macie też pracować w niedzielę i koniec. Łaski nie robicie
Zamknąć przychodnie i otworzyć sklepy w niedzielę, to jest plan na poprawę kondycji zdrowotnej Polaków. Myślę, że pomysłodawcy należy się nagroda Nobla!
Zlikwidować wolne niedziele dla wszystkich!Wszyscy do roboty!Otworzyć przychodnie, restauracje,siłownie,szkoły, warsztaty samochodowe itd.Niech każdy pracuje bez dnia wolnego. Wtedy wyjdziemy z tego szamba na prostą. Ciężką pracą ludzie się bogacą!A i jeszcze jedno,żeby żadnemu nie przyszło do głowy iść na zwolnienie!TEN KRAJ PRZEZ TAKIE RZĄDY IDZIE NA DNO!
Po co likwidować niedziele niehandlowe jeszcze kilka pomysłów rządu na radzenie sobie z pandemia i nie będziemy mieli za co iść na zakupy nawet w tygodniu.
To restaucje muszą byc zamknięte bo covid a w sklepach tlumy i mam pytanie w sklepach covida nie ma
Od czasu ostatnich wyborów parlamentarnych PiS tyle rzeczy spi...szył. Chyba więcej nie można. A najgorsze jest to ,że skłócił naród. Przecież teraz to mamy dwie Polski.
Jeszcze raz zrobicie manifestację to zadzwonię po policję i skończy się zabawa
Przecież tu chodzi tylko o to, żeby otworzyć markety w niedziele pod przykrywką covid... Kiedyś pracowałem bezpośrednio w handlu, jako doradca klienta w jednym z elektromarketów. Ludzie przychodzili do sklepu w weekendy z nudy, odpocząć, pooglądać albo pogadać, bo z zakupami to miało niewiele wspólnego. Jak chcecie kupować w niedziele, to sami się zatrudnijcie w handlu i pracujcie sobie w ten dzień... nawet od rana do późnej nocy.
Nie chciało się uczyć to teraz grzeczniutko pracować w niedzielę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!