metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hmmm ~hmmm (Gość)27.10.2020 11:21

Przecież tu chodzi tylko o to, żeby otworzyć markety w niedziele pod przykrywką covid... Kiedyś pracowałem bezpośrednio w handlu, jako doradca klienta w jednym z elektromarketów. Ludzie przychodzili do sklepu w weekendy z nudy, odpocząć, pooglądać albo pogadać, bo z zakupami to miało niewiele wspólnego. Jak chcecie kupować w niedziele, to sami się zatrudnijcie w handlu i pracujcie sobie w ten dzień... nawet od rana do późnej nocy.

72

gość_zommo ~gość_zommo (Gość)27.10.2020 11:58

Jeszcze raz zrobicie manifestację to zadzwonię po policję i skończy się zabawa

33

his. ~his. (Gość)27.10.2020 10:02

Od czasu ostatnich wyborów parlamentarnych PiS tyle rzeczy spi...szył. Chyba więcej nie można. A najgorsze jest to ,że skłócił naród. Przecież teraz to mamy dwie Polski.

54

gość_gość ~gość_gość (Gość)27.10.2020 08:11

To restaucje muszą byc zamknięte bo covid a w sklepach tlumy i mam pytanie w sklepach covida nie ma

113

gość_777 ~gość_777 (Gość)27.10.2020 14:21

Po co likwidować niedziele niehandlowe jeszcze kilka pomysłów rządu na radzenie sobie z pandemia i nie będziemy mieli za co iść na zakupy nawet w tygodniu.

43

gość_gość ~gość_gość (Gość)27.10.2020 09:43

Zlikwidować wolne niedziele dla wszystkich!Wszyscy do roboty!Otworzyć przychodnie, restauracje,siłownie,szkoły, warsztaty samochodowe itd.Niech każdy pracuje bez dnia wolnego. Wtedy wyjdziemy z tego szamba na prostą. Ciężką pracą ludzie się bogacą!A i jeszcze jedno,żeby żadnemu nie przyszło do głowy iść na zwolnienie!TEN KRAJ PRZEZ TAKIE RZĄDY IDZIE NA DNO!

36

gość_piotrkowianka ~gość_piotrkowianka (Gość)27.10.2020 08:26

Zamknąć przychodnie i otworzyć sklepy w niedzielę, to jest plan na poprawę kondycji zdrowotnej Polaków. Myślę, że pomysłodawcy należy się nagroda Nobla!

143

gość_maska i ogień ~gość_maska i ogień (Gość)27.10.2020 11:21

Chcecie pracować na kasie to macie też pracować w niedzielę i koniec. Łaski nie robicie

211

gość_szczepić ~gość_szczepić (Gość)27.10.2020 11:16

Ja już wolę mieć to za sobą, dajcie już ludziom tą szczepionkę i będzie spokój.

33

gość_ep ~gość_ep (Gość)27.10.2020 18:47

Znowu będą się szwendac bez celu i covida roznosić
Sześć dni w tygodniu i zakupów nie zrobić
Masakra

43

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat