Przecież tu chodzi tylko o to, żeby otworzyć markety w niedziele pod przykrywką covid... Kiedyś pracowałem bezpośrednio w handlu, jako doradca klienta w jednym z elektromarketów. Ludzie przychodzili do sklepu w weekendy z nudy, odpocząć, pooglądać albo pogadać, bo z zakupami to miało niewiele wspólnego. Jak chcecie kupować w niedziele, to sami się zatrudnijcie w handlu i pracujcie sobie w ten dzień... nawet od rana do późnej nocy.
Jeszcze raz zrobicie manifestację to zadzwonię po policję i skończy się zabawa
Od czasu ostatnich wyborów parlamentarnych PiS tyle rzeczy spi...szył. Chyba więcej nie można. A najgorsze jest to ,że skłócił naród. Przecież teraz to mamy dwie Polski.
To restaucje muszą byc zamknięte bo covid a w sklepach tlumy i mam pytanie w sklepach covida nie ma
Po co likwidować niedziele niehandlowe jeszcze kilka pomysłów rządu na radzenie sobie z pandemia i nie będziemy mieli za co iść na zakupy nawet w tygodniu.
Zlikwidować wolne niedziele dla wszystkich!Wszyscy do roboty!Otworzyć przychodnie, restauracje,siłownie,szkoły, warsztaty samochodowe itd.Niech każdy pracuje bez dnia wolnego. Wtedy wyjdziemy z tego szamba na prostą. Ciężką pracą ludzie się bogacą!A i jeszcze jedno,żeby żadnemu nie przyszło do głowy iść na zwolnienie!TEN KRAJ PRZEZ TAKIE RZĄDY IDZIE NA DNO!
Zamknąć przychodnie i otworzyć sklepy w niedzielę, to jest plan na poprawę kondycji zdrowotnej Polaków. Myślę, że pomysłodawcy należy się nagroda Nobla!
Chcecie pracować na kasie to macie też pracować w niedzielę i koniec. Łaski nie robicie
Ja już wolę mieć to za sobą, dajcie już ludziom tą szczepionkę i będzie spokój.
Znowu będą się szwendac bez celu i covida roznosić
Sześć dni w tygodniu i zakupów nie zrobić
Masakra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!