Seniorzy nie robią tak spektakularnych i śmiertelnych wypadków (Kraków, A1), jak młodzi gniewni, ale to właśnie seniorzy, jako niebezpieczni kierowcy, są w kręgu represyjnych zainteresowań brukselskich specjalistów od krzywizny banana, ,slimakoryb i innych takich durnot.
A gdzie jest zgrywusek co tak bronił kolegi z BMW? Co nam teraz powiesz?
ROZSYŁAĆ jego zdjęcie do wszystkich w rodzinie, do przyjaciół, do znajomych.
Polacy są na całym świecie. Trzeba go znaleźć, bo policja nic nie zrobi.
Już raz Polacy pomogli i czas to znowu zrobić!!
ZIOBRĘ zostawmy sobie na wybory, a "pomocników" rozliczymy po wyborach.
A teraz to komenda i prokuratura straszy czy informuję? Sama doświadczyłam jak broni się rodziny policjantów, mimo krzywdzenia innych.
Gdyby nie UCZCIWI internauci ,to rodzina spalona w KIA byłaby uznana za .... "z niewiadomych przyczyn " sama się zabiła i spaliła.
Teraz takie działanie?Mieli w rękach sprawcę i pozwolili uciec?
Od dziewięciu godz. podają w necie, że uciekł na Dominikanę, z którą nie mamy podpisanej ekstradycji. Kierowca wcześniej przyznał się do prowadzenia pojazdu, a mimo to nie został zatrzymany.
Za tak prowadzone procedury, w piotrkowskiej policji i prokuraturze powinny polecieć głowy. To skandal!
Nie chcemy takich stróżów prawa!
W TVN mówili, że z nieoficjalnych źródeł koleś jest na Dominikanie - a tam nie prawa ekstradycji do Polski
Tak działa policja w Piotrkowie, wystarczy iść na dyskotekę do Vabanku i wszystko da się załatwić. Szkoda, że tylko niewinne osoby potrafią skazywać, a nie bandziorów.
Nie wiem po co publikujecie jego zdjęcie skoro wszyscy wiedzą, że już go nie ma w Polsce a gdzieś czytałem, że wyjechał poza UE. Wątpię by tam czytano polskie portale.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!