Od dnia wypadku macali się z nim jak kury z jajkami, od razu powinien być aresztowany na 3 miesiące a tak...gość pewnie w Hiszpanii albo Anglii
wam??? Nie możliwe! Przecież to nie problem. Na początku z premedytacją chcieliście go "ominąć" i zrobić z ludzi kret ynów. 30 % waszego elektoratu "łyka" bezrefleksyjnie "czerwone paski" ale normalni Polacy już nie...
Nie wierzę wysyłają list gończy za gościem którego mieli jak na tacy jprld...
PiSowska milicja w całej okazałości, Gang Olsena to przy nich pikuś.ale przecież to tylko mała aferka jak twierdzi zwierzchnik zwierzchnika.
Państwo PIS w pigułce. Dać kolesiowi czas żeby sp... wyjechał, a potem w świetle fleszy się prężyć, że to ja ja ja nakazałem go ścigać
Teraz list gończy jak gościa może już w kraju nie ma? Widać jak na dłoni że na układy nima rady. Kompromitacja dla służb oraz bezprawie i brak praworządności to obraz dzisiejszej Polski niestety, ale ważne żebyście poszli na wybory dając się po raz kolejny oszukać.
Wstrzymywali się z przedstawieniem mu zarzutów, aż ucieknie. Niezłe przedstawienie odstawili. Za łby powyrzucać takich przedstawicieli porządku. Ośmieszają państwo, lekceważą społeczeństwo. Powinni ich za to rozliczyć i adios z Policji. Nie chcemy takich stróżów prawa, utrzymujemy ich z naszych podatków, a oni kroją takie numery.
Przecież wiadomo już kto to jest
https://tablica-rejestracyjna.pl/EL9V118
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!