Czy to jest oficjalne stanowisko Sojuszu na rozwiązanie problemu schroniska? Żebranie, co łaska z kieszeni mieszkańców? Bez żadnych rozwiązań systemowych?
Jest to moje prywatne stanowisko , jako osoby chcącej pomóc zwierzętom w jakikolwiek sposób, skoro obecna władza sobie z tym nie radzi - jeśli już weszliśmy na temat polityki.
btw. tak jak myślałem na forum nie znajdę osób chcących pomóc, także szkoda mojego czasu na jałowe dyskusje.
adres "meilowy" cały czas aktualny jakby ktoś jednak zdecydował się pomóc.
Do Michała .Dziekujemy za zaangazowanie się w pomoc dla zwierząt, może uczestnicy forum nie maja możliwości pomagania zwierzętom w schronisku ,ale taką pomoc otrzymujemy od mieszkańców i tak dużą pomoc otrzymały ostatnio zwierzęta z inicjatywy właścicielki salonu dla zwierząt przy ul Jagiellońskiej , czy przedszkola przy ul Wojska Polskiego 133a.Chęć pomocy zgłosiły także magazyny IKEA.Wiele osób prywatnych również do nas się zgłasza z drobnymi darami. Wszytkim serdecznie dziękujemy.Zwierzaki ze schroniska i ich opiekunowie
Nie radzi sobie obecna i nie radziły sobie poprzednie, stąd obawy, że nie poradzą sobie następne. A jakoś żaden z kandydatów ten temat omija wielkim łukiem :/
Być może są to także osoby spośród forumowiczów, nic nie wiadomo...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!