metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
baba ~baba (Gość)06.11.2010 11:44

"Ziutek" napisał(a):
chodź mam obawy

Choćby takich jako "chodź" zamiast "choć"
Oj, Ziutek, Ziutek, zamiast schroniskiem zajmij się nauką. Bo jak skończysz gimnazjum nie zdasz egzaminu z j. polskiego do szkoły średniej.

00

prawda ~prawda (Gość)06.11.2010 14:30

"cieciorka" napisał(a):
bo mam ulubionych komentatorów oraz bo mam wprawne oko :)
I przypominam, że nie jestem mamą Ziutka podobnie jak Lola, mini19103

Widzisz ja także mam wprawne oko i dziwi mnie częstość i bliskość wypowiedzi dwóch forumowiczów tj. Cieciorka i mini19103 ;) ale najciekawsze chyba jest to że oba profile zostały założone tego samego dnia tj. 12.08.2010r. Cóż ciekawa zbieżność dat , tematów i profili i osób ! Pewnie to "przypadek" ha,ha,ha, ;))

00

d. ~d. (Gość)06.11.2010 14:34

"prawda" napisał(a):

Moją intencja nie było atakowanie nikogo na tym forum. A w szczególność kogoś kto jest takim pasjonatem jak Ziutek, to co piszę jest tylko chęcią wyrażenia opinii a chyba po to jest to forum

Oczywiście każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na forum. Dlatego Ziutek też może sobie pisać zgodnie ze swoim sumieniem, nawet jeśli czasem dla kogoś może to być niewygodne. A uwagi na temat prywatnego życia kogokolwiek oraz wyciąganie na "światło forumowe" szczegółów z tzw. realu dot. osób piszących pod pseudonimami, jest nie na miejscu i niezgodne z przyjęta netykietą. Każdy w jakimś celu wybiera sobie nicka i trzeba to uszanować. Gdybyś chciał jawności, to nie nazwałbyś się Prawdą tylko Janem Kowalskim, prawda Prawdo?

00

cieciorka cieciorkaranga06.11.2010 14:46

"prawda" napisał(a):
Widzisz ja także mam wprawne oko i dziwi mnie częstość i bliskość wypowiedzi dwóch forumowiczów tj. Cieciorka i mini19103 ;) ale najciekawsze chyba jest to że oba profile zostały założone tego samego dnia tj. 12.08.2010r. Cóż ciekawa zbieżność dat , tematów i profili i osób ! Pewnie to "przypadek" ha,ha,ha, ;))

Hej Sherlocku zapomniałeś jeszcze o adresach IP :P, więc żeby podsumować toczącą się rozmowę odsyłam do znanej anegdoty księdza Tischnera o trzech prawdach (z naciskiem na tę ostatnią) Pozdrawiam :D

00

cieciorka cieciorkaranga06.11.2010 14:56

"prawda" napisał(a):
Jeśli obraziłem kogoś swoją którąkolwiek

I zdecyduj się jakiej jesteś płci :D

00

prawda ~prawda (Gość)06.11.2010 15:11

"cieciorka" napisał(a):
I zdecyduj się jakiej jesteś płci :D

Cóż, każdy ma prawo do pomyłki. A co do IP to też można zmieniać ;) ( różne komputery i miejsca- rano w szkole , wieczorem w domu) . Myślę, że kończę tą pustą dyskusję. I masz rację co do nacisku na tę ostatnią prawdę. Zgadzam się w Twoim przypadku.

00

prawda ~prawda (Gość)06.11.2010 15:16

"d." napisał(a):
Oczywiście każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na forum. Dlatego Ziutek też może sobie pisać zgodnie ze swoim sumieniem, nawet jeśli czasem dla kogoś może to być niewygodne. A uwagi na temat prywatnego życia kogokolwiek oraz wyciąganie na "światło forumowe" szczegółów z tzw. realu dot. osób piszących pod pseudonimami, jest nie na miejscu i niezgodne z przyjęta netykietą. Każdy w jakimś celu wybiera sobie nicka i trzeba to uszanować. Gdybyś chciał jawności, to nie nazwałbyś się Prawdą tylko Janem Kowalskim, prawda Prawdo?

Widzę że każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii kto ma takie same zdanie co Ziutek, a ty "Gościu" to kolejne wcielenie . Pa, pa dzieciaki bawcie się dalej w swoim towarzystwie. Pa

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)06.11.2010 16:04

"prawda" napisał(a):

Cieciorka i mini19103 to jedna i ta sama osoba tylko o dwóch różnych nickach, jak i ten sam nr IP.
Prawda pisze prawdę. Prawda nie może pisać nieprawdy.
Taką samą jak ta, że Lola i Piotr Włostowic są:
- jedną i tą samą osobą o dwóch różnych nickach piszącą z tego samego IP
- koleżanką i kolegą
- siostrą i bratem
- dziewczyną i chłopakiem
- narzeczonymi
- małżeństwem
- konkubinatem
- rozwiedzionymi ale w przyjaźni
- matką i synem
- ojcem i córką
- babcią i wnuczkiem
- dziadkiem i wnuczką
- papieżem

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)06.11.2010 16:07

"cieciorka" napisał(a):
Komu Ziutku tak zaszedłeś za skórę, że nie może zboleć, że gimnazjalista (zakładam, że nim jesteś) potrafi pogodzić naukę, zainteresowania i jeszcze ma swoje zdecydowane zdanie na różne tematy? Nie przejmuj się kąśliwymi postami, które nic nie wnoszą do dyskusji.

Ziutku, ja również jestem z Tobą, a ta prawda to rosyjska "Prawda".

00

cieciorka cieciorkaranga06.11.2010 16:15

"wyborcaPT" napisał(a):
Cieciorka i mini19103 to jedna i ta sama osoba tylko o dwóch różnych nickach, jak i ten sam nr IP.
Prawda pisze prawdę. Prawda nie może pisać nieprawdy.
Taką samą jak ta, że Lola i Piotr Włostowic są:
- jedną i tą samą osobą o dwóch różnych nickach piszącą z tego samego IP
- koleżanką i kolegą
- siostrą i bratem
- dziewczyną i chłopakiem
- narzeczonymi
- małżeństwem
- konkubinatem
- rozwiedzionymi ale w przyjaźni
- matką i synem
- ojcem i córką
- babcią i wnuczkiem
- dziadkiem i wnuczką
- papieżem

WyborcoPT pokrzyżowałeś plany teorii spiskowej Prawdzie. :D Twój pierwszy post jest z 26.10, więc nie będziesz pasował do Trójcy Świętej :D Wprawdzie sarkastyczny ton sugerowałby, że masz coś wspólnego z nami i nic wspólnego z prawdą, ale nie wiem czy to Prawdzie wystarczy.
Są jacyś normalni ludzie na tym forum, dzięki :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat