Choćby takich jako "chodź" zamiast "choć"
Oj, Ziutek, Ziutek, zamiast schroniskiem zajmij się nauką. Bo jak skończysz gimnazjum nie zdasz egzaminu z j. polskiego do szkoły średniej.
Widzisz ja także mam wprawne oko i dziwi mnie częstość i bliskość wypowiedzi dwóch forumowiczów tj. Cieciorka i mini19103 ;) ale najciekawsze chyba jest to że oba profile zostały założone tego samego dnia tj. 12.08.2010r. Cóż ciekawa zbieżność dat , tematów i profili i osób ! Pewnie to "przypadek" ha,ha,ha, ;))
Oczywiście każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na forum. Dlatego Ziutek też może sobie pisać zgodnie ze swoim sumieniem, nawet jeśli czasem dla kogoś może to być niewygodne. A uwagi na temat prywatnego życia kogokolwiek oraz wyciąganie na "światło forumowe" szczegółów z tzw. realu dot. osób piszących pod pseudonimami, jest nie na miejscu i niezgodne z przyjęta netykietą. Każdy w jakimś celu wybiera sobie nicka i trzeba to uszanować. Gdybyś chciał jawności, to nie nazwałbyś się Prawdą tylko Janem Kowalskim, prawda Prawdo?
Hej Sherlocku zapomniałeś jeszcze o adresach IP :P, więc żeby podsumować toczącą się rozmowę odsyłam do znanej anegdoty księdza Tischnera o trzech prawdach (z naciskiem na tę ostatnią) Pozdrawiam :D
I zdecyduj się jakiej jesteś płci :D
Cóż, każdy ma prawo do pomyłki. A co do IP to też można zmieniać ;) ( różne komputery i miejsca- rano w szkole , wieczorem w domu) . Myślę, że kończę tą pustą dyskusję. I masz rację co do nacisku na tę ostatnią prawdę. Zgadzam się w Twoim przypadku.
Widzę że każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii kto ma takie same zdanie co Ziutek, a ty "Gościu" to kolejne wcielenie . Pa, pa dzieciaki bawcie się dalej w swoim towarzystwie. Pa
Cieciorka i mini19103 to jedna i ta sama osoba tylko o dwóch różnych nickach, jak i ten sam nr IP.
Prawda pisze prawdę. Prawda nie może pisać nieprawdy.
Taką samą jak ta, że Lola i Piotr Włostowic są:
- jedną i tą samą osobą o dwóch różnych nickach piszącą z tego samego IP
- koleżanką i kolegą
- siostrą i bratem
- dziewczyną i chłopakiem
- narzeczonymi
- małżeństwem
- konkubinatem
- rozwiedzionymi ale w przyjaźni
- matką i synem
- ojcem i córką
- babcią i wnuczkiem
- dziadkiem i wnuczką
- papieżem
Ziutku, ja również jestem z Tobą, a ta prawda to rosyjska "Prawda".
WyborcoPT pokrzyżowałeś plany teorii spiskowej Prawdzie. :D Twój pierwszy post jest z 26.10, więc nie będziesz pasował do Trójcy Świętej :D Wprawdzie sarkastyczny ton sugerowałby, że masz coś wspólnego z nami i nic wspólnego z prawdą, ale nie wiem czy to Prawdzie wystarczy.
Są jacyś normalni ludzie na tym forum, dzięki :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!