Niektórzy powinni się leczyć albo zmienić nick na NIENAWIŚĆ. Bo bez względu co się napisze zawsze wypływa udręczony Ziutek. A temat o zwierzętach już dawno zdechł ;)) Co tam pomoc dla nich - ważne ,żeby komuś dokopać aby to poczuł. Nieważne ,że zgadzam się z Ziutkiem w jego pasji dla zwierząt, Trza tej Prawdzie dokopać, a co nich ma, to nieważne ,że to nie ja wyciągnęłam jakieś nick'i co mnie w ogóle nie znają ani ja ich. Myślę ,że ta dyskusja dąży do jednego. Czyli donikąd. Ja ja wolę dyskusje celowe i z sensem więc żegnam Was,życząc w waszym życiu tylko takich rozmówców jakimi w jesteście.
A możesz wyjaśnić (chociażby na priv), w jakiż to tajemniczy sposób ustaliłeś to IP? Według mnie to zwykła ściema.
A sarkazm Szanowny Pan Piotrkowianin zna? :-)
Dzieci nie powinny się wypowiadać na forum internetowym tam gdzie wypowiadają się dorośli. A Ziutek jest jeszcze dzieckiem. Dziwię się jego rodzicom, że nie interesują się tym czym po lekcjach ich pociecha się zajmuje. Ziutek odpuść i zajmij się książkami bo oblejesz egzaminy i będziesz nikim.
Oj, widzę że jedna osoba wypowiada się pod kilkoma gościnnymi nickami, by tylko negatywnie wypowiedzieć się na mój temat.
Mając tyle do powiedzenia na mój temat proponuje się zarejestrować, na tym forum nie jest to trudne:
http://www.epiotrkow.pl/konto/rejestracja .
Na chwilę obecną kończę z tobą rozmowę.
Zapewniam Cię też że moi rodzice wiedza czym się zajmuje.
Tytuł "Najgłupszy Post Roku 2010 Portalu epiotrkow.pl" dla powyższego komentarza.
I tu mój drogi się mylisz,bo albo nie sprawdziłeś IP komputerów,albo jesteś zazdrosny,że kilku forumowiczom udaje się nie skakać sobie do gardeł...i to nie dlatego,że są tą samą osobą,a dlatego,że szanują swoje poglądy i interpretacje wypowiedzi na dany temat...
Tak więc weź się do roboty i sprawdź IP mój drogi wyborco no to życzę Ci sukcesów i chciałabym zobaczyć Twą minę :))
Pozdrawiam...
Nie wiem, czy powinna pisać posta zaraz po mini19103, ale zaryzykuję ;)
Mini19103 źle zrozumiałaś Wyborcę PT. :-) On po naszej stronie, a właściwie po swojej :-) Pociągnął tę teorię spiskową, ale nie dlatego, że w nią wierzy, tylko by jej absurdalność wzmocnić. A poza tym, co to kogo obchodzi pod iloma nickami się ktoś ukrywa. Podejrzewam, że jest tu na forum takich "schizofreników" więcej niż mogłoby się wydawać :-) No i co z tego?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!