stare dziady... pamietaj zabrac dowod swojej babce i dziadkowi 15 wrzesnia!
Dureń to i tak łagodne słowo w przeciwieństwie do tych jakie używają ludzie z PIO
Życzenia nie zawsze się spełniają ale pomarzyć zawsze można.
Kopary opadły??? A cóż to za autorytety??? jeżeli to są Twoje to gratuluję guściku!
A co? zdziwko? ma za co być wdzięczna Prezydentowi bo po wielu obietnicach poprzedników,ten w końcu wybudował nowe schronisko i całe szczęście bo zwierzęta też zasługują na lepsze życie.
Czy to są jakieś żarty w wykonaniu sztabu Chojniaka?
Bo ja biorę dzisiaj do ręki te pseudo Wieści Trybunalskie, bo na stronie tytułowej /I str. okładki/ zainteresował mnie tytuł "Kto stoi za PIO czyli alfabet obłudy" i zapowiedź, że wewnątrz gazetki przeczytam o zależnościach biznesowo-politycznych pomiędzy osobami z mackami ośmiornicy PIO. No i na stronie 4 owszem, jest dużo napisane, ale ani słowa o mafii, o mackach ośmiornicy też nic, a o tych zależnościach biznesowo-politycznych również nic.
Akurat ten człowiek (A. Banaszczyk) odniósł gigantyczny sukces i wybacz, ale to właśnie taki jak on może być jakimś autorytetem w dziedzinie zarządzania, a nie ci z tej ekipy obecnie zarządzającej Piotrkowem.
Nie mów mi,że nie wiesz skąd miał zaplecze materialne do zbicia fortuny,gdybyś miał taką kasę na start to też byłbyś bogaczem.Piotrków to małe miasto i ludzie dużo o sobie wiedzą.Tak się składa,że znam większych i rozsądniejszych biznesmenów.
Gdybyś tam była to zobaczyłabyś wielu przedstawicieli stowarzyszeń i organizacji a młodzież i owszem liczy się jak najbardziej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!