To jest lista z kampanii Chojniaka w wyborach prezydenckich z jesieni 2010 roku, ale ona niewiele się zmieniła z tym, że teraz ta lista będzie znacznie szersza. To są wszystko organizacje i stowarzyszenia ciepło dotowane przez Chojniaka, stąd ta wierność i miłość do dobroczyńcy.
Może pisałeś z wulgaryzmami albo wielkimi literami, to się nie dziw, że moderator usunął.
Widać z daleka małomiasteczkowość i Twoje wypowiedzi oznaczają,że nie wyściubiasz nosa poza Piotrków.Aktualne ceny za parking w Gdańsku; 1 godzina-3zł,2 godzina-6,60zł,3 godzina-10,90 dopiero 4 godzina schodzi do 3 zł
Co do niepełnosprawnych,to sprytnie zrobione zdjęcie jednemu z dwóch niepełnosprawnych,którzy sami o te koszulki prosili.Jeżeli poważnie traktujesz tych ludzi,to powinieneś obejrzeć resztę zdjęć z niepełnosprawnymi i przekonać się,że to zwykła nagonka i perfidne wykorzystywanie tego chłopca przez piotrkowskie media aby osiągnąć cel i wykorzystać to świetnie w rozgrywkach politycznych.
UWAGA!Ktoś się podszywa pod mój nick solar.Nie wszystkie wypowiedzi pod tym nickiem są moje.
Nieetyczne to jest kiedy wykorzystuje się wizerunek osoby niepełnosprawnej w prasie,bez jej zgody pod pretekstem użalania się nad jej ciężkim losem a w rzeczywistości służy do rozgrywek politycznych.
Do latino7----------------> gratuluję poczucia elegancji, eleganckie według ciebie było wejście na sale z maskami? no, no, dla mnie to zupełne dno!
Przyślij swoja fotkę to zrobię twoje maseczki i pochodzę po mieście. Zobaczymy jak wtedy będziesz latino7 uśmiechnięty i zadowolony:)
TE DZIECI Z MASKAMI TO SĄ JUŻ PEŁNOLETNIE? BYLI Z NIMI OPIEKUNOWIE? CIEKAWE CO WIEDZA O POLITYCE W MIEŚCIE... CIEKAWE KTO IM WRĘCZYŁ TE MASKI I BANERY...
Myślę, że żenujące to jest to że tacy nauczyciele jak ty pracują w piotrkowskich szkołach.
W pelni popieram,nie ide na referendum bo nie chce by ktos taki jak ci z pio pozniej rzadzili w miescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!