metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Izolda ~Izolda (Gość)31.08.2013 16:46

"sympatycy-i-oddani-Przyjaciele" napisał(a):
S-Y-M-P-A-T-Y-C-Y
:: Poparcie, jakie otrzymuję od mieszkańców, jako Prezydent Miasta jest nie do przecenienia. Daje mi ono świadomość wielkiej odpowiedzialności za sprawowany urząd i wszelkie decyzje, jakie podejmuję. Jestem ogromnie wdzięczy za każde słowo poparcia, którego mi Państwo udzielacie, wspierając moje bieżące działania i moją wizję rozwoju Piotrkowa w przyszłości, jeśli powierzycie mi tę funkcję w nadchodzących wyborach samorządowych.
Państwa poparcie, to również dowód, iż razem "można jeszcze lepiej" służyć naszemu wspaniałemu miastu i jego mieszkańcom...
:: Oto moi sympatycy i oddani Przyjaciele...

To jest lista z kampanii Chojniaka w wyborach prezydenckich z jesieni 2010 roku, ale ona niewiele się zmieniła z tym, że teraz ta lista będzie znacznie szersza. To są wszystko organizacje i stowarzyszenia ciepło dotowane przez Chojniaka, stąd ta wierność i miłość do dobroczyńcy.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga31.08.2013 22:06

"Poszkodowany" napisał(a):
Widzę,że moderator stronniczy,gdzie są moje wpisy?Trzeba będzie chyba poskarżyć się do odpowiedniej instytucji bo to nie pierwszy raz się zdarza

Może pisałeś z wulgaryzmami albo wielkimi literami, to się nie dziw, że moderator usunął.

10

Mila ~Mila (Gość)31.08.2013 22:43

MEM
http://img593.imageshack.us/img593/7563/ueqj.jpg

00

Doris ~Doris (Gość)31.08.2013 23:12

"Piotrkowianin" napisał(a):
Piotrkowianinranga
3 dni temu, 10:19
"Doris" napisał(a):
Nie możemy się porównywać z Krakowem czy Warszawą,z takimi miastami,które zawsze oferowały większe możliwości.
Powiedz to swojemu prezydentowi, który zafundował nam warszawskie opłaty parkingowe i podatki wyższe niż w Krakowie.
"OBIEKTYW" napisał(a):
Zapewniam Cię,że niepełnosprawni nie nosili koszulek,powinieneś uważniej oglądać zdjęcia.
Serio? A to: http://d.naszemiasto.pl/k/r/73/7d/521de187b7dbb_o.jpg ?
Komentarz był edytowany przez autora: 3 dni temu, 10:25
cytat

Widać z daleka małomiasteczkowość i Twoje wypowiedzi oznaczają,że nie wyściubiasz nosa poza Piotrków.Aktualne ceny za parking w Gdańsku; 1 godzina-3zł,2 godzina-6,60zł,3 godzina-10,90 dopiero 4 godzina schodzi do 3 zł
Co do niepełnosprawnych,to sprytnie zrobione zdjęcie jednemu z dwóch niepełnosprawnych,którzy sami o te koszulki prosili.Jeżeli poważnie traktujesz tych ludzi,to powinieneś obejrzeć resztę zdjęć z niepełnosprawnymi i przekonać się,że to zwykła nagonka i perfidne wykorzystywanie tego chłopca przez piotrkowskie media aby osiągnąć cel i wykorzystać to świetnie w rozgrywkach politycznych.

00

solar ~solar (Gość)31.08.2013 23:28

"solar" napisał(a):
[cytat="daro123"]przepraszam ze jeszcze raz ale wkurzylem się - jakim prawem agituje "pan Solidarność Pioma" na temat na który nie powinien się wypowiadać, jest ekspertem dot. praw pracowniczych i BHP nie zaprzeczam ale ds. referendum ? Tego sie brzydzę tandetnej propagandy !!!! CO wam pomógł związkowcy p. Chojniak w sprawie mamy Piomy ? nic !!!!!!!! olewał was. Wielcy związkowcy - eksperci pracę straciło 70 procent załogi.
[/cytat TAAAK? A JAK WYGLĄDAJĄ UDZIAŁY SPÓŁEK PIOMA? CZYŻBY TO NIE BYŁ PRYWATNY JUŻ RESORT?

UWAGA!Ktoś się podszywa pod mój nick solar.Nie wszystkie wypowiedzi pod tym nickiem są moje.

00

Aśka ~Aśka (Gość)31.08.2013 23:32

"latino7" napisał(a):
Dlatego trzeba to napiętnować, bo zło się rozplenia. Tutaj fajne komenty do tych jajec w i przed urzędem:
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1981388,bez-sciemniania-kazda-wladza-deprawuje-pisze-pawel-larecki,id,t.html
Każda władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie.
Wierząc, że każda władza pochodzi od Boga, przewodniczący rady miasta Błaszczyński, zawezwał policję i straż miejską dla usunięcia z sali obrad ludzi z banerami i maskami prezydenta Chojniaka i dyrektora OSiR-u Heinzla,
nawiązującymi do prokuratorskich zarzutów w sprawie zakupu hali balonowej.
Nieeleganckie to i chyba nawet niezgodne z prawem. A zwiezienie busem niepełnosprawnych w t-shirtach "Stop awanturom. Nie idę na referendum" to nieetyczne wykorzystanie tych osób i narażanie ich na stres. "Wcześniej czy później każdy Cezar doczeka chwili, gdy do jego drzwi zastuka Republika - wspólnota wolnych ludzi." To Gowin.
"Pycha chodzi przed upadkiem, a wyniosłość ducha przed ruiną." (Przypowieści Salomona 16, 18).
cytat

Nieetyczne to jest kiedy wykorzystuje się wizerunek osoby niepełnosprawnej w prasie,bez jej zgody pod pretekstem użalania się nad jej ciężkim losem a w rzeczywistości służy do rozgrywek politycznych.

00

szagi ~szagi (Gość)01.09.2013 07:54

"latino7" napisał(a):
Nieeleganckie to i chyba nawet niezgodne z prawem.

Do latino7----------------> gratuluję poczucia elegancji, eleganckie według ciebie było wejście na sale z maskami? no, no, dla mnie to zupełne dno!
Przyślij swoja fotkę to zrobię twoje maseczki i pochodzę po mieście. Zobaczymy jak wtedy będziesz latino7 uśmiechnięty i zadowolony:)

00

PERSIL ~PERSIL (Gość)01.09.2013 08:04

"obywatel" napisał(a):
"Smieszne" napisał(a):
a ciekawe ile zapłacili tym co weszli na sale z maskami
Właśnie! bo te dzieci z pewnością nie wiedzą dokładnie o co w tym wszystkim chodzi.

TE DZIECI Z MASKAMI TO SĄ JUŻ PEŁNOLETNIE? BYLI Z NIMI OPIEKUNOWIE? CIEKAWE CO WIEDZA O POLITYCE W MIEŚCIE... CIEKAWE KTO IM WRĘCZYŁ TE MASKI I BANERY...

00

do gonia29 ~do gonia29 (Gość)01.09.2013 08:11

"gonia29" napisał(a):
Żenujące, że pod Urząd ściągnięto osoby niepełnosprawne nie tylko ruchowo. Jeżeli ta władza ma sie utrzymać dzięki takim osobom to pora uciekać z Piotrkowa.
Najbardziej powaliła mnie jednak wypowiedź jednego z protestujących puszczona w radio, że "my jako rodzina radia Maryja nie pójdziemy na referendum..."

Myślę, że żenujące to jest to że tacy nauczyciele jak ty pracują w piotrkowskich szkołach.

00

pan samochodzik ~pan samochodzik (Gość)01.09.2013 08:18

"gucio" napisał(a):
Jak widać rozpoczęła się kolejna ofensywa zmierzająca do odwołania Prezydenta. PIOWA śmietanka towarzyska wzięła się za drukowanie komiksu. Spodziewać się czegoś na poziomie od tych ludzi nie ma co!!! I tacy ludzi chcą odwołać Prezydenta??? TO JAK PÓŹNIEJ BĘDZIE WYGLADALA WŁADZA SPRAWOWANA PRZEZ TYCH LUDZ? Należy ubolewac nad postawą pana Matusewicza który urlopowal w areszcie i sprawował władzę w mieście. I tacy ludzie mówią o honorze i zachowaniu twarzy??? Wówczas potrzebne było referendum! A nie teraz.

W pelni popieram,nie ide na referendum bo nie chce by ktos taki jak ci z pio pozniej rzadzili w miescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat