Większych bzdur dawno nie czytałem. Opowiadanie takich głupot powinno być ścigane z urzędu. Jeśli te pomysły są kwintesencją procesów myślowych szanownych panów to marny los tego kraju.
To prawdziwe nieszczęście, że tylu wykształconych i zdolnych do pracy ludzi nie chce pracować, tylko namiętnie walczy o puszczanie bąków w urzędnicze stołki. Panowie koryto się kończy. Rozejrzyjcie się za jakąś pracą, póki nie jest za późno.
Jak pamiętam, to po powstaniu woj. PT gro urzędników przyjeżdżało z Łodzi. Dla rodowitych Piotrkowian nie było posad, chociaż reprezentowali dobry poziom. To w PT Łodziaki załatwiali dla swoich rodzin dodatkowe mieszkania, posady i przywileje. Czyżby groziła nam powtórka z historii? Panie Ostrowski - to jest po prostu CHORE !!!!!!!!
Czy z 49 województwami planuje się zaciągnięcie lichwiarskiego kredytu z zachodu, żeby sobie pożyć, jak w latach 70-tych? Do dziś młodzi muszą spłacać hulanki tamtego pokolenia.
Reformę administracyjną przygotował rząd SLD-PSL. Nie wprowadził go ze względu na sprzeciw PSL. Projekt SLD został wdrożony w życie przez rząd Buzka.
Proszę się pode mnie nie podpinać! Ja jestem prawdziwy "?"
będą nowe miejsca pracy ale dla kolesi z partii po to chcą zrobić dodatkowe województwa, ludzie obudźcie się przecież tylko o to chodzi , nie o naród ale o partie.
Powyższe bzdury piszą ci co na tym się nie znają tylko powtarzają informację jaką słyszą tylko od kogo?
Jeżeli jesteś do tego przekonany z obliczenia ekonomicznego to napisz artykuł i podaj to nie anonimowo. Jedno jest pewne , że małe miasta były by bardziej dofinansowane a nie jak teraz duże molochy, ponadto urzędników było by mniej niż teraz. To wszystko można policzyć , przeglądając roczniki statystyczne o zatrudnieniu w całym woj. łódzkim przedtem i teraz. Myślę , że głupot nie powinno się pisać , chyba , że piszący bez podania swojego nazwiska w ten sposób zaspakaja swoje potrzeby.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!