Zapomnieliście jak burmistrz Sulejowa czy raczej jego ludzie blokowali decyzje środowiskowe.Zapomieliście jak burmistrz Sulejowa na łamach tego portalu mówił że dopóki będzie rządził droga nie powstanie.Poszukajcie w necie.
"głosujcie na nas, nikt wam nie obieca tyle, co my obiecujemy"
i tyle w temacie
Co to za stek bzdur! Przecież budują właśnie zaczeli ostatni odcinek, ulicę Przedborska.... Chyba że miała być jeszcze inna S12 to przepraszam.
A co na to oligarcha, multimilioner Morawiecki??? Który doradzał Tuskowi wydłużenie wieku emerytalnego.
Obecna sytuacja i rządzący przypominają mi rok 2015 i PO z premier Kopacz. Dlatego jestem pewny tego, co będzie po 15.10.3023r. Pycha i kłamstwa kiedyś się kończą.
kto po tych drogach będzie jeździł jak Polaków jest coraz mniej, chyba imigranci i obcokrajowcy, a my z podatków będziemy te drogi utrzymywać
a mieszkańcy uzgodnili jej przebieg, bo chyba jest więcej protestów niż zainteresowanych. Skończy się na tym , że pójdzie z Opoczna na Tomaszów i do Tuszyna
Oni oczywiście o tym nie chcą pamiętać, na pytania tchórze nie odpowiadają. Ale my pamiętamy, a 15 października już blisko!
My i moi sąsiedzi z Włodzimierzowa już na was nie zagłosujemy idziemy na Trzecią drogę.Baner u mnie wisi pana Posła z obecnej władzy i kandydata do Senatu tylko dlatego ,żeby nie którzy nie psioczyli ,a my i tak na n ich nie głosujemy.Znam parę takich osób jak ja.Sąsiad zawiesił baner tylko dla tego bo teściowa powiedziała ,że mu ziemi nie przepisze.A każdy już chyba swój rozum ma.Trzeci raz nas w konia nie zrobią.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!